08-24-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Özledim Ama Sana Anlatamadım, Arayamadım, Sesini Duyamadım Sadece Ağladım...
gece yine ağladım
Bu gece yine ağladım yokluğuna Gözyaşı damlalalarım sızarken dudaklarıma doğru, tuzu dilimdeki yarayı yaktı biraz daha  Bu gece yine ağladım sensiz şarkılarla  hayatı ezmek yok etmek istedim son bir kez daha   neden bilmiyorum ama yine ağladım sabaha kadar  sitem etmek istedim içimden bişeylere bağıra çağıra  
Belkide gözyaşlarım benim yerime tüm hakaretleyi bağırmıştır avazı çıktığınca
Bu gece bir kez daha ağladım sensizliğime, sessizliğime sessizce 
Tutmak istedim ellerini, öpmeni beni Hissetmeyi sıcak tenini Bu gece bir kez daha özledim seni
Hasreti yine yüreğime aldım ve ağladım bu gece  Kaderime kızarak, ama yine ağla***** seni düşündüm bu gece 
Ne kadar çok isterdim yanımda olmanı, Çünkü benim bütün dünyam sadece sen olmalıydın, sadece seni görmeliydim ve bana sadece sen bakmalıydın 
Aklıma gelen tüm herşeye rağmen sıyırıp bedenimden senin yanına yolladım ruhumu  Kıskandı yine her geceki gibi seni içten içe yüreğim  Ve Sitem de etti, ağladıda gözlerim  Çünkü Sen Bana Bakmalıydın şimdi, Ve sadece benim olmalıydı gözlerin  Benim senin olduğum gibi sende sadece benim 
Düşünmek ansızın , ve apansız acılar hissetmek, bu gece bir daha yineledi her şey kendini  Ve ben bu gece yine ağladım, yine sevdim seni utanmadan 
Kıskandım, özledim ve ağladım 
Ve yine sadece senin oldum kendi kendime, yine yeminler ettim, yine dualar ettim, biliyorum bi gün bi yerde bedenim olmasada ruhum erişecek sana 
Bu gece yine ağladım, yokluğuna 
Geceleri yakmak istedim yine, yakıp yıkmak herşeyi her zerreyi yerle bir etmek, su olup söndürmek güneşi, senin yokluğunda beni ısıtmaya yetmeyen o güneşi söndürmek istedim !
Bu gece yine tüm dünyayı ardımda bırakıp kaçmak istedim, yokluğundan kaçmak
Yapamadım, herdefasında ölmek istedim ama ölemedim, bu acıdan kurtulamadım 
Bu gece yine ateşi sardı bedenimi sensizliğin ve ben ağladım  Yine ruhum Cançekişti, yine boğazım düğümlendi, gözlerim yandı, üşüdü ellerim uzanmak, uzanıp tutmak istedim ama yapamadım  Sen yoktun ve ben yokluğunda kanadım 
Yok Olmak istedim binlerce defa yine bu gece  Yok Olamadım, sensizlikte varda olamadım 
Özledim ama sana anlatamadım, arayamadım, sesini duyamadım sadece ağladım 
Her şeyi sana Yazdım 
Ve Ben Bu gece yine ağladım 
|
|
|