Yalnız Mesajı Göster

Dua Mutlaka Okuyun !!!

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dua Mutlaka Okuyun !!!

PEYGAMBER'LE TEVESSÜL DUASI
Osman Bin Huneyf radıyu Teala anhu'nun merfu hadisinde,âmâ birisinin gözünün şifa bulup iyileşmesi için dilekte bulunması üzerine Rasûlullah kendisine güzel abdest ve güzelce iki rek'at namazdan sonra,
"Allâhumme innî es'eluke ve eteveccehu İleyke ve Nebiyyike Muhammedin Nebiyy-ir-rahmeti sallallâhu aleyhi ve sellemYa Muhammed (yerine: Ya Rasûl) İnnî teveccehtu bike ilâ Rabbî fî hâcetî hêzihî lî tukdâli Allâhumme feşeffi'hu fiyye" duasını okumasını emretmiştir Âmâ güzelce aldığı abdest ve kıldığı namazdan sonra bu duayı okuyunca gözü şifa bulmuştur
Yani:"Allâhumme! Gerçekte ben Sen'den isterim Rahmet nebisi olan Peygamberin vesilesi ve şefeatiyle San'a yöneliyorum Ey Allah'ın Rasûlü! Şu ihtiyacımın -İhtiyacı neyse diliyle söyler- giderilmesi için Senin yardımınla Rabbi'me yöneldim Allâhumme! Onu benim hakkımda şefaatçi kıl" demektir
"Rahmet Nebisi olan Muhammed Aleyhi ve selem'in vesilesi ve şefaatiyle San'a yöneliyorum" deyişi zamanında Nebi sallallâhu aleyhi ve sellem'in nurunun çadır ve zırh gibi kendisini kuşattığı zihninde tasvir etmek de gerek
SEVGİ BAĞI Dilara Yayınları İSMAİL ÇETİN (kuddise sirruh)

Alıntı Yaparak Cevapla