Yalnız Mesajı Göster

Tmmob Emo Bursa Şube11.Dönem 2. Koordinasyon Kurulu Toplantisi Yapildi

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tmmob Emo Bursa Şube11.Dönem 2. Koordinasyon Kurulu Toplantisi Yapildi

TMMOB EMO BURSA ŞUBE11DÖNEM 2 KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

TMMOB EMO Bursa Şube 11DÖNEM 2Koordinasyon Kurulu Toplantısı 27-28/Haziran 2009 da Çanakkale de Yapıldı

Çanakkale İda Kale Resort Otelde yapılan 11Dönem TMMOB EMO Bursa Şube 2Koordinasyon Kurulu toplantısına Yönetim Kurulu Yazman Üyesi Remzi Çınar *başkanlık etti EMO Bursa Şube 2Koordinasyon Kurulu Toplantısı ,Oturum Başkanı Remzi ÇINAR ?ın genel bir değerlendirme yapması ile başladıRemzi ÇINAR genel değerlendirme sonrası , temsilciliklere yönelik olarak yapılan etkinlikler üzerinde durduYönetmelikler ve Proje Denetimleri Konusunda hazırlanmış olan sunumları *Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve İnegöl Temsilcimiz Abdullah BÜYÜKIŞIKLAR yaptıYönetim Kurulu Sayman Üyesi Hasan AZAR İdari ve Mali uygulamalar gündeminde söz aldıEnerji Verimliliği ile ilgili* Gündemde ise Yönetim Kurulu Üyemiz Hulki ARTUT Kanun ve Yönetmeliklerle ilgili bilgilendirme yaptı* Ve soru cevap şeklinde Enerji Verimliliği tartışıldıOturum Başkanı Remzi Çınar tüm temsilciliklere sıra ile söz vererek sorunların ve* çözüm önerilerinin tartışılmasını* sağladıİkinci gün Çanakkale çevresine sosyal amaçlı gezi düzenlenerek Koordinasyon Kurulu toplantısı planlandığı şekilde tamamlandı*?1***** GÜN ( 27 Haziran Cumartesi 1000 - 1800 )** GÜNDEM1-Bilgilendirme2- Yönetmelikler ve Proje Denetimleri3- Temsilciliklerin İdari ve Mali Uygulamaları 4-Enerji Verimliliği5- Temsilciliklerin sorunları ve çözüm önerileri6-Koordinasyon değerlendirmesi ve kapanış?2***** GÜN ( 28 Haziran Pazar 1000 1500 )*** Çanakkale bölgesinde; Şehitlikler, tarihi ve sosyal alanları içeren gezi düzenlenecektir*

29062009 18:04:05

ŞUBEMİZİN 12 OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI (446)

EMO BURSA ŞUBE YENİ ÜYELERİYLE BULUŞTU (258)

ELEKTRONİK MÜHENDİSLERİ ÜYE TOPLANTISI YAPILDI (236)

12DÖNEM 1YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI (105)

ENERJİ ÖZELLEŞTİRMELERİ DEVAM EDİYOR"ENERJİ HAKTIR, SAHİBİ HALKTIR"

(67)
Ayrıntılı bilgi için wwwemoorgtr

Alıntı Yaparak Cevapla