Konu
:
Babamın küllerini kokainle karıştırıp burnuma çektim !!
Yalnız Mesajı Göster
04-05-2007
#
1
doctor88
Rock dünyasının "en vahşi" müzisyenlerinden olan efsanevi Rolling Stones’un gitaristi Keith Richards, 2004 yılında 84 yaşında ölen babası Bert Richards’ın yakılan küllerini kokainle karıştırıp burnuna çektiğini söyledi
Richards’ın bu sözleri, güvenilir olmadığı ileri sürülen İngiliz dergisi "New Musical Express" (NME) tarafından verildi
Haberin ardından Keith Richards’ın menajeri Jane Rose MTV News’a yolladığı e-mail mesajında, ünlü müzisyenin babasının küllerini kokain ile karıştırıp çekmesinin "şaka" olduğunu kaydederek "Bunu ciddiye almalarına inanamıyorum" dedi
63 yaşındaki Richards, "gökkubbenin altındaki her türlü uyuşturucu maddeyi" kullanmasıyla biliniyor
Keith Richards’ın, bu kadar uyuşturucu ve alkol alarak hayatta kalmayı nasıl başarabildiği ise sık sık tartışılan bir konu
Keith Richards, NME’ye röportaj verirken kullandığı en tuhaf uyuşturucu sorulunca "Babamı çektim" diye konuştu
Öldükten sonra babasının yakıldığını belirten Keith Richards, düşünceye karşı koyamadığını, babasının küllerini kokain ile karıştırarak burundan çektiğini ve "aşağıya da iyi gittiğini" söyledi
Richards, "Babam da bunu umursamazdı" diye konuştu
doctor88