Konu: İlk Deneyim
Yalnız Mesajı Göster

İlk Deneyim

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlk Deneyim

İlk deneyim
Bir gün iki erkek kedi iki dişi kediden konuşuyorlarmış Erkek kediler, dişi kedilere
-Akşam 11 de buluşup sevişelim demişler, dişi kediler de kabul etmişler Bunu duyan bir yavru kedi de
- Abilerim beni de götürün; sevişmek konusunda hala hiçbir şey bilmiyorum demiş Erkek kedilerde tamam gel demiş demişler ve buluşma yerine gitmişler, dişi kedileri beklemeye başlamışlar ama saat 11 olmuş yoklar, 12 olmuş dişi kediler ortada yok, 1 olmuş hala yoklar Sonunda yavru kedi dayanamamış ve
- Abi demiş ben biraz daha sevişirsem soğuktan ölecem demiş

Sirk
Ruslar, Kırşehir'de gösteri yapmak için bir sirk getirmiş
Sirk gösterilerinin başlamasına kısa bir zaman kala maymun ölmüş Yenisini getirmeleri mümkün olmadığından, çare aramaya başlamışlar Sonunda bir Kırşehirli'ye maymun kıyafeti giydirmeye karar vermişler ve hiç konuşmaması için sıkı sıkı uyarmışlar
Kırşehirli, kafesine geçip, hoplayıp zıplamaya, çocukların attıkları fıstıkları yemeye başlamış Kendisini o kadar kaptırmış ki, zıplarken, birden yandake aslan kafesine düşmüş Can havliyle 'imdaaat' diye bağırmaya başlamış Aslan, Kırşehirli maymunun kulagına eğilip 'Çaktırma lan, sus Ben de Kırşehirli'yim' demiş

Papağan yumurtası
Siverekli bir adam hayatında ilk defa İstanbul'a gider orada burada dolaşırken gözüne bir petshop ilişir ve içeri girerPet shop'ta hayinda görmediği ve adını bile duymadığı renkli bir kuşa rastlar ve Pet shop sahibine bunun ne olduğunu sorar
Pet shop sahibi papağanı ve özellikleri anlatır, bizim siverekli bu kuşu almak istediğini ve köyüne götürüp herkese göstermek istediğini söyler ve fiyatını sorar Pet shop sahibi yüksek bir rakam söyleyince siverekli okadar parası olmadığını ama kuşu gerçekten almak istediğini söyler
Pet shop sahibi sivereklileri cok sevdiğini bu nedenle ona papağan yerine onun üç yumurtasını vereceğini söyler
Adam üç yumurtayı alıp köyüne sevinçle döner,aradan zaman geçer ve yumurtalardan bir serçe, bir kumru ve bir guvercin çıkar
Siverekli cok sinirlenip istanbul yolunu tutarPet shop'a çok sinirli girer ve o anda papağan geri zekalı geri zekalı diye bağırır Buna dahada çok sinirlenen siverekli cevap verir belki ben geri zekalı olabilirim ama bizim bütün köy de senin ****** olduğunu biliyor

Alıntı Yaparak Cevapla