Konu
:
Deccal Geliyor!
Yalnız Mesajı Göster
Deccal Geliyor!
08-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Deccal Geliyor!
Arkadaşlar GençlikTv ve bir çok yerde gelecek cuma deccalin geleceğini okuyorum böyle söylemler var örnek alıntılar paylaşayım:
ŞEYTANA TAPANLAR GUNEŞ PATLAMALARININ BAŞLAMASI İLE RAMAZANIN İLK GÜNÜNE KADAR HER GUN BİR TANINMIŞ İSMİ KURBAN EDECEKLER ŞEYTANA
OYUN BİTTİ ARTIK SON PERDE BAŞLIYOR
ARTIK GÜÇLERİNİN ZİRVESİNDE VE KİMSEDEN KORKMUYORLAR
SON BİR HAFTA
PLANLARIN EN BÜYÜĞÜ ALLAH' A AİTTİR
Pentagon’un geçtiğimiz ay yasaklanan eğitim materyelleri bakın neler var
Planda Mekke ve Medine'nin vurulmasından tüm Müslümanların Hiroşima örneğinde olduğu gibi topluca yokedilmesini de içeren tüyler ürperten bölümler yer alıyor
Pentagon'da hazırlanan bu plan akıllara darbeci Türk generallerin hazırladığı Balyoz darbe planını getirdi
Pentagon’un geçtiğimiz ay yasaklanan eğitim materyelleri ABD internet ortamında sızdı, İslam’a karşı top yekün savaş ilan edilmesi temalı bir eğitim-brifingi bu, skandal kabilinden notlarda “siyaseten doğru” bir metin okumayacakları konusunda önceden katılımcılar uyarılıyor
Huffington Post, wired
com gibi ABD’nin popüler haber portallarında bu brifingin notları yayınlandı
Planın içeriğinde tüyler ürperten ifadeler yer alıyor
Eğitim materyellerinde ”İslami teröre karşı mücadele etmek için 1
4 milyar Müslümanla “topyekün savaş” ilan edilme olasılığı masada olmalı” denilirken, gerekli görüldüğünde “sivil toplulukları haritadan silmek için Hiroşima örneği tekrar gözden geçirilmeli” ifadesine yer veriliyor
Raporun bir kısmında “İslami teröristler 1949 Cenova Konvansiyonunu ihlal ettiğinden, Nagasaki ve Hiroşima gibi tarihi örnekler Mekke ve Medine’nin yok edilmesi için bir opsiyon olarak değerlendirebilir
” açıklaması dikkat çekiyor
Pentagon bu materyelle ilgili soruşturma başlatmıştı
Ancak raporu hazırlayan Albay Matthew A
Dooley halen görevine devam ediyor
Aynı albayın Haziran 2011 tarihli benzer bir raporu daha bulunuyor
Bu raporda da ana fikir, “Ilımlı İslam" diye birşey olamayacağı yönünde
Pentagon’un komuta katı “nefret suçu olarak algılanabilecek materyellerin yasaklanması” yönünde direktif vermişti ancak bu durum “Böyle bir söylemde rapor hazırlayan albay tek başına mı hareket eder?” sorusunu akıllara getiriyor
Wired
com dergisi okuyanları dehşete düşüren söz konusu raporun bu bölümlerine dikkat çekmişti
Raporda yer alan “Mecca Medina destruction” ifadesine rağmen plandaki ifadeleri okuyanlar dehşete düşmekten kendini alamıyor
gencliktv
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul