Konu: Kehribar
Yalnız Mesajı Göster

Kehribar

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kehribar

k e h r i b a r

Günümüz Japonya'da bulunan Yokonagare'nin yüzyıllar öncesinde, birtakım ilginç olay meydana gelmiştirÜzerinden onca yıl geçmesine rağmen hala bu gizemli ve ilginç olaylar çözülememiştir

1-Osaka

Yokonagare büyük Osaka ağaçlarının arasında gizlenmiş küçük bir kasabaydıGenellikle kasabada sis olurduBu özelliklerinden dolayıda Yokonagare çoğu yabancı tarafında bulunması zor bir yerdiEvleri gelenekseldi, en fazla üç katlıydılarEvlerin boyutu büyük Osaka ağaçlarının arasından çok ufak kalıyorduOsaka ağaçları Yokonagare'nin sembolüydüBu nedenle de ormancılar bu ağaçlara pek yanaşmazlardıSık Osaka ağaçlarının devamını karışık orman getiriyorduOraya kadar tehlike yoktuAma hiçbir Yokonagareli oraya kadar gitmeye cesaret edemezdi

Yokonagareliler içten, samimi insanlardıSıcakkanlıydılar ve azda olsa gelen yabancılara karşı çok iyi davranırlardıYine sisli bir akşamda kasabaya bir yabancı geldiGörünüşünden zengin birisi olduğu anlaşılıyorduSokaklardaki az ışık veren gaz lambalarından bile bu fark edilebiliyorduYabancı kasabanın yönetim merkezine geldiSaatin çok geç olmasına rağmen birçok insanın onu görebilmek için dışarı çıkması bile çok şaşırtıcıydıAt arabasının kapısı yavaşça açıldıKaranlığın içinden çok uzun boylu bir adam indiElinde bastonu vardı, yürüme zorluğu çekmemesine rağmen kullanıyorduYavaşça merkezin kapısına doğru yürümeye başladıEtrafta topuklarından çıkan ses dışında çıt çıkmıyorduDiğer canlılar bile onu izliyordu sankiKapıda kasabanın yöneticisi vardıBay Nakuro

Bay Nakuro:Merhaba efendim

Sesindeki titreklik yabancının dikkatini çekti

-Merhaba,acaba burada kalabileceğim bir yer var mı?

-Tabi efendim tabi,benimle gelin lütfen

Kalabalık aniden dağıldı, insanlar gizlice onu izliyordu

-Benim adım Fujimi efendim, Fujimi Nakuro sizinki nedir efendim?

-Lee

2 katlı geniş bir eve gelirler misafirlerini burada ağırlarlarÇok sayıda odası bulunan geniş ferah bir yerFujimi, Lee yi en güzel odaya yerleştirir ve aralarında neredeyse hiç konuşma olmadan odayı terkederFujimi dışarı çıkarken yerde gözüne garip bir şey ilişirYapışkan kahverengi tonlarında bir madde var yerdeFujimi biraz kafasını kaldırdığında bunun Lee ile gittiği, beraber adım attığı her yerde bu maddeden görürEndişelenmeye başlar ve Lee'nin odasına dönerYavaş adımlarla ilerler aklından ona söylemek kendine den malzeme çıkartmak için bir bahane düşünür ancak biraz ilerledikten sonra kapının açık olduğunu görürEliyle kapıyı yavaşça ittirir''Bay Lee'' diye seslenir ancak cevap vermezKorkusu sesinden anlaşılıyordurBanyodan ışık gelmektedirFujimi banyoya doğru gider içeri girer ancak Lee orada da yokturKüvetten dışarıdaki madden damlıyordurFujimi küvete doğru yaklaşır ve küvet tamamen o madde ile doludurDaha yakından bakmak için eğilirİşaret parmağını maddeye daldırırVe işte o andan bir şey Fujimi'yi küvetin içine çeker kaçmaya çalıştıkça daha da içine batmaya başlarVücudunun o maddeye batmış kısımlarını hareket ettiremez hale gelirEn sonunda vücudunun tamamı kaplanır Fujimi boğularak ölür

Alıntı Yaparak Cevapla