Yalnız Mesajı Göster

İlginç Bir Olay

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlginç Bir Olay

Arkadaşlar belki bıktınız bu sorulardan ama bu farklı bir soru Başımdan şöyle bir olay geçti Gece uyuyorum herneyse bir arkadaş paylaşmıştı sık sık kendinize ben rüyada mıyım? diye sorular sorun başarırsınız demişti Bende bir hafta denemiştim İşte yine uykudayım bi baktım kendimi karanlık bir ortamda gördüm Rüyada mıyım? diye sordum zihnim uyandı evet dedim Baktımki Lucid deyim Şimdi ne yapayım dedim Uçmak istiyordum çok,havaya zıpladım hop uçuyorum uçma hissi vs mükemmel bir şey çok hoşuma gitti Epey bir yaptıktan sonra yere indim Dur dedim şöyle bir şey deneyeyim Elimin ayasını gökyüzüne çevirdim ve yerden göğe doğru kaldırdım Ve kocaman bir şehiri suların içinden çıkarttım Kendime bir şehir yapmıştım binalar,arabalar vs birden tüm vücudum titremeye başladı ama nasıl titriyorum feci bir şekilde Daha sonra kulaklarım uğuldamaya başladı çok feci bir şekilde Kulağımdan kanlar boşalacaktı sanki Uyanmaya çalıştım korktum gözlerimi açmaya çalışıyorum olmuyor Bedenim uyan artık diye telkin veriyorum bana mısın demiyor En sonunda besmele çektim gözlerimi açtım çok korktum bir şey olacak diye Sizce bana neler oldu yani bunun sebebi ne kötü müdür? İyi midir?

Sağlık ve huzurla kalın

Alıntı Yaparak Cevapla