08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lucid Hakkında Sorular?
İlk olarak herkese ii aksamlar Ben forma yeni kayıt oldum parapsikolojik olaylara uzun süredir ilgim var ve lucid olayınıda uzun süredir düşünüyorum ama karar vermemiştim artık calısmalara başlıyacam ama aklıma takılanlar var onları sormak isityorum neyse konuya geliyim
-lucid e kaltığımızda, uyanamama riskimiz varmıdır Eğer varsa bunun oranı nedir? VEya bu olgu nedir??
- lücid e kaldığımızda, normal bi rüya içindde iken yıllar alır, eğer luciddeyken istediğimiz şeyler olmadığında uyanabilirmiyiz yani bilinçimiz bedenimi harekete geçire bilir mi?
-halk arasındaki adıyla karabasan lucid de olan bişi, lucid e kalktım dienlerin bir çoğu ilk ruyalarında karabasandan bahsediyor Çünki karabasan çöktüğünde farkındalıkta oluyoruz Bu doğrumudur?
-lucidde kalktıklarını söyleyen kişiler ilk anların korkulu olduğunu söylüyor Bu koku nniye veya neden korkuyorlar??
-Lucid de iken başımıza gelebilecek veya duyduğunuz en kötü olay nedir?risk nedir?
-Lucid gören kişiler bilinçaltılarını açtıkları için , bir süre sonra , kendisi kurgulanmıs rüyalar göremezler mi? yani lucid de kalkmayı öğrenince, artık normal rüya göremicekmiyiz?
-lucid de başlayınca, artık onu görmeyi bırtakıp BU olaydan vazgece biliyormuyuz?
-ve ruyada her istediğimizi yapa biliyoruz ya, ben buna inanıyorum, lücid de kalktığımızda kendimize rüyamızda bir ev kuduk mesla istediğimiz gb daha sonra uyandık ve başka bi gün tekrar lucide yattığımızda o evin aynısının içinde devam etma ihitmalimiz varmı? yani devamlılık  Biliçaltımıza istediğimiz imgeleri yerleştire biliyormuyuz(bence mantıklı)
sorularım bu kadar okuduğunuz için teşşekkür ederim birz uzun oldu ama merak ediyorum ve bu soruların cvbına göre kesin bi karara varcam   
İlginiz için şimdiden teşekkürler (bide konuyu nere açacağımı bilemedim Astral seyahatle alakalı olduğu için buraya açtım yanlısımız varsa af ola daha taze üyeyiz )
                        :::::::::::::::::::::::SE LAMETE:::::::::::::::::::::::                       
|
|
|