Yalnız Mesajı Göster

Lusid Rüyalarım

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lusid Rüyalarım

Merhaba arkadaşlar Ben yaklaşık 7-8 senedir lusid rüya görüyorum Kendi kendime deneyerek lusid rüya görmeyi öğrendim Lusid tekniklerini,günlüğü ve programları kullanmadım Totemim veya hatırlatıcım da yoktu ancak lusid olabiliyordum İlk fark ettiğim rüyalarımda gözüm kapalıyken oluşan görüntülerden korkup bir an önce uyumaya çalışırdım Çok mükemmel rüyalar gördüm ve çok güzel şeyler yaşadım Örneğin gözlüklerim sayesinde uçacaktım birinde (sırayla herkes uçuyordu) sıra bana gelince zıpladığım an uyanmıştım, rüyada birçok kız sevmiştim,size tavsiyem böyle durumlarda kızların MSN'si ve Telefonunu istemeyin alamadan uyanıyorsunuz çok denedim bunu Hatta 1800lü yıllarda sarayın etrafında güzel bir kızla geziyordum rüya olduğunun farkındaydım ama yalvarıyordum lütfen uyanmayayım diye ama 25 sn kadar sonra uyanmıştım o kız nerelerdedir şimdi kim bilir Küçük yaşlarda spiderman tutkum vardı ve defalarca da olmuştum Bir rüyada ise uçan bir vampir olmuştum ve yaralı kız arkadaşımı korumaya çalışıyordum ve çok zevkliydi(warcrafttaki vampire özeniyordum o zamanlar) Rüyada olduğumun farkına varınca hemen birilerini uyandırmaya çalışıyordum 'Şşt olum rüyadayız la' 'Niye korkuyorsunuz rüyadayız!' 'Rüya bu!' diyerek milleti uyandırmaya çalışıyordum ancak tepki vermiyorlardı Neden sonra kabus görmediğimi farkettim çünkü kendi kendime uyanmayı da öğrenmiştimHatta bazen bilerek kendimi aşağılara atardım Lusid rüyalar hep kısa sürer diye bilirdim ancak değil saniyeler 1 saat kadar sürdürebilenler de var
Şuan tek sorunum lusid rüyayı uzatmak Şuan sınavlara hazırlanıyorum lusid için çalışmaya pek vakit ayıramıyorum ve zaten bu nedenle lusid rüya sayısını arttırmak, günlük hayatta uyanık kaldığım vakitte yapamadığım,yaşayamadığım eğlencelere vakit ayırmak istiyorum ve sanki lusid tekniklerini deneyince daha az lusid görmeye başladım Sanırım son 2 haftadır sadece 1 kez lusid oldum ve o da 2-3 sn sürdü Hiçbir teknik kullanmadan rüyada olduğumu anlamıştım ancak uzatamadım bile Bu süreyi uzatmak için nasıl teknikler uygulayabilirim?(sitenin uzun zamandır takipçisiyim ve makalelerin çoğunu okudum) Sizin uyguladığınız daha garanti yöntemleri de öğrenmek istiyorum
Bir de şunu sormak isterim;başka yerde rast gelemedim Lusid rüya uykuya daldıktan kaç dk sonra başlıyor Çünkü luside ayrıca -pek fazla- vakit ayıramadığım için telefonun alarmını 10-15 dk ileri kurarak rüya görmeye çalışıyorum Geçen sabah 10dkda bir'e ayarlamıştım alarmı ve bir çok rüya görmüştüm(sanırım çoğu lusid değildi)Ancak tamamen uyandığımda sanki hiç uyumamış gibi yorgundum Bu vakitleri nasıl ayarlamalıyım?

Alıntı Yaparak Cevapla