Konu
:
Çıktı Çıkacak..
Yalnız Mesajı Göster
Çıktı Çıkacak..
08-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çıktı Çıkacak..
Merhaba spatyom
Bazı üyeler hariç çoğu kişi bilmediği için önce kısaca durumumu anlatmak istiyorum
Bu sene sınava 2
kez gireceğim(üniversite)
En son geçen sene spatyomda astral ve lusidle ilgili bir çok deneme ve pratik yapmıştım
Şuanki durumum da aşağı yukarı aynı ve istediğim de aynı
"Gün içinde eğlenceye pek vakit ayıramıyorum
Eğlencemi rüyalarımda yaşayayım" diyorum, tabi ki bu seneye özel ancak benim için önemli
2012 Mayısta yaşadığım deneyimimi aktarmak istiyorum
O zamanlar spatyoma giremediğim için telefona kendime hitaben yazmıştım
Benim geldiğim aşamaya gelenlere faydalı olacağını, bu aşamayı geçmemde bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum
Tek yapman gereken üstüne örtü örtmeden uzanmak ve gözlerini kapatıp beklemek
Şekilleri anlamlandırmaya çalış bir süre sonra rüyalar görüp görüp uyanacaksın(Asıl amacım lusiddi) Bir vakit sonrarüyada var olan kontrolünü de kaybeceksin ve gözlerin kapalı halde uyanacaksın(ben rüyada odamdaydım parti gibi bir şey vardı
bir arkadaşımı görüp ona doğru yürürken rüyada kalmayı başaramadım,tam buna üzülürken birden astral başladı) Titreşimler olacak
Hatta ben daha önce hiç dinlemediğim şarkı da duymuştum
"Neler gördüm neler sevgiden başka" dizesini sürekli tekrarlıyordu şarkıda Kesik kesik geliyordu ve titreşimler devam ediyordu
Sonra bölgesel çıkışı denedim
Sonraki denemelerimde oldukça zor gelecek olmasına rağmen rahatça bölgesel çıkış yapabildim
Şöyle yapıyorsun: Elini yukarı aşağı hareket ettirmeye çalış
Ama gerçekte bunu yapma
Yalnızca hareketi yaptığını düşün
Kendime sakin ol dedim
Önce kolumu yukarı aşağı oynattım sonra kolum çıktı; havada olduğunu hissettim
Sonra sol ayağım da kolayca çıktı(şuan bile olayı çok net hatırlıyorum) Sol tarafım havadaydı ama sağ tarafımı çıkaramadım çünkü kafamı sağ kolumun üstüne koymuştum ve sağ ayağım da sol ayağımın altındaydı
"J" gibi yatıyordum
Sonra kendimi tepeden gördüğümü hayal ettim
Ama yarımın havada, diğer yarımın yatakta olması beni panikletti
Yani bir an çıkamayacağımı düşündüm
Sonra kalan kısmımı da çıkarmayı denemeden geri çekildim
Sonra müzik ve titreşimler sustu
Hemen tekrar denesem de kendimi pek zorlamadım
Çok zevkliydi! Bir dahaki denememde kesin başaracağım!(daha başaramadım)) Bu sefer de yapardım aslında ama tek sorun yanlış pozisyonda yatmamdı
Amacım astral değil lusiddi
Astral hedefim İstanbul'u karış karış gezmek, dünyayı gezmek ve kafa dağıtmak =)
O gün bu gündür hiç astral yapamadım
Sadece bir iki kez lusid görebildim
Kitap & Meditasyon vs
önermeyi düşünenlere teşekkürler, kitap okumayı çok severim, ancak bu sene o tür kitaplara fazla vakit ayıramam
Okuduğunuz için ve cevapladığınız için teşekkürler
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul