Yalnız Mesajı Göster

Neye İşaret???

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Neye İşaret???

bu sabah saat 4 sularında kuzenimle mutfakta oturmuş konuşurken kuzenimin birden bir telaş sardıYüzüme bakmadan konuşmaya çalıştıbir gariplik olduğunu sezdim(ben yaşanmış bir cin hikayesi anlatacaktım daha konuya başlamadan kuzenim ''sus anlatma ne anlatacağını biliyorum dedi'')arada bir yüzüme bakıyor sonra tekrar eliyle alnını avuyor gibi yapıp yere bakıyorduneyse sen bir şey mi görüyorsun dedimsonra söylerim dediben ısrar edince ''arkanda'' dediben göremiyorum ama hissediyorumtelaşlanmadım sadece kuzenimin ne kadar zorlandığını gördüm ve buna üzüldümmeğerse o görebiliyormuş ve ben bunu yeni öğrendimmalum bu tür mevzular çokda dile gelebilcek ve herkese anlatılabilcek mevzular değilezan okunduktan sonra bana anlattı
ilk olarak benim alnımda bir göz belirmiş işte o sırada kuzenim telaşlanmaya başlamışsonra işte yere bakıp gözlerini avduktan sonra acaba hayal mi gördüm dedikten sonra bana tekrar baktı ve yüzünde korku belirdibana bir daha baktığında arkamda durduğunu ve saçımı okşadığını görmüşve bende bunu hissettim

benim merak ettiğim önce alnımda belirlenmesi sonra arkamda durup saçımı okşaması neye işaret bu???? bileniniz var mı??

Alıntı Yaparak Cevapla