Konu
:
Ufo Ve Cinler
Yalnız Mesajı Göster
Ufo Ve Cinler
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ufo Ve Cinler
Benim en küçük yaşlardan dikkatımı çeken UFO konusu beni ben büyüdükce UFO lar hakda daha geniş bilgiler edinmeye yöneltdi
Okuduğum kitablar,izlediyim gercek filimler ve s bende UFO-lar hakda bir tesevvür yaratdı ama Ben Dini tahsil aldıqdan sonra Mukaddes kitabımız Kuarani Kerimi daha sık okumaya ve anlamay çalışıyordum
Bu zamanlarda Ar Rahman Suresinde olan bir ayet dikkatımı çok çekdi o ayetin manası şöyledir:
Rahman ve Rahim Allahın adı ile
Ey fiziksel yaratılmış olan İnsan ve Cinnler ! Yerlerin ve göklerin çevresinden çıka bilirsinizse çıkın! Zira Allahdan bir Güc ve Kudret olmadan bunu yapamazsınız
Bu ayet okudukdan sonra bende başka bir düşünce yaranmaya başladı
Bence Cinler bir animal energetik varlıklar deyil
Çünki Ya maşerel Cinni ve İnsi kelmesi ile başlanan bu ayetde maşer sözü maddiliyin fizikselliyin bir tanıtımıdırsa demek Cinler de insanlar gibi fizikseldirler ve onlarda göklerin ve yerin çevresinden çıkmak için uçan bir araca ehtiyac duymakdalar
Bu ayenin enişinden asırlar sonrası İnsanlar uçan araclara sahib oldular ve yerin çevresini aşdılar kozmoso bir yol almakdalar
Buna sebebse Allahdan bir güc yani Texnoloji Ve bir Kuvvet yani Elm ve Bilim görülmekdedir
O zaman Cinler nerde kaldılar ? ? ?
Tabii ki Cinlerde kendilerine özel bir kozmik araclara sahib oldular
Bu araclar UFO boşkabları ve ya UFO şarları dedyimiz Uçan namelum Kozmik araclar olamazmı
????
Üzerine Yene Kurani Kerimde Süleyman ve Saltanatında bahs eden ayelerde hatırlandığı gibi Cinlerin insanlardan artık bilime sahib olmaları ve daha artık inkişaf ve terekki etmeleri de hesablanarsa demek neredese öyledir
Yani Cinnler UFO dediyimiz Varlıklardır
Şerhlerinizi Beklerim
okkultizm
azersayt
com
dan alıntıdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul