Konu
:
Kurtulmak İçin Kesin Çözüm Nedir?
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Merhaba
öncelikle bunu buraya yazmak hala çok saçma gelse de bu konuda cesaret kırıcı tavırlar sergilenmeyeceğini ümit ediyorum
siteyi incelediğimde çocukça tavırlar dışında gerçekten ciddiye alıp kendi inancını düşünmeden objektif yanıtlar alınabildiğini gördüm
bu yüzden yazmaya karar verdim bende
uzun bir süredir devam eden bir şeyler yaşıyorum
bazı varlıklar, iyi ve kötü şeyler görüyorum
sık sık sesler duyuyorum
duyduğum seslerde kimi zaman dediklerini anlamıyorum kimi zaman ismimin söylendiğini duyuyorum kimi zamansa çok anlaşılır oluyor söyledikleri
fısıltıya benzer sesler oluyor ama kadın yada erkek sesi diye ayırt edemiyorum
bir kedim ve bir köpeğim var
onların garip tavırlarına şahit oluyorum
garip rüyalar görüyorum; çoğu zaman arka arkaya birkaç gece hep aynı kabusu gördüğüm oluyor
genelde uykumdan birinin nefesini hissederek uyanıyorum
bazen ayıkken bile sanki birinin soluk alıp verişini duyar gibi oluyorum
genellikle geceleri uyuyamıyorum sabaha karşı yattıgımda daha rahat bir uykum oluyor
gece uyuduğumdaysa 2-3 saatte bir uyanıyorum bahsettiğim sebeplerden dolayı
ailem baştan beri bildiğinden ilk başlarda psikolojik oldugu düşüncesiyle sadece tedavi yolunu denedik
bu yönde hiç bir sonuç alamadım
anneannemle aynı evde yaşıyorduk ve kendisi her gün mutlaka saatlerce dua eden bir insandı
psikologların durumuma bir etkisi olmadığını ve hatta yaşadıklarımın daha kötü bir hal aldıgını görünce anneannem aralıksız olarak her gün başımda dua etti
çok fazla korkuyordum ve sürekli ailem bunlarla ilgilenmezsem geçeceğini söylüyordu
o yüzden hiç bir zaman ne bir varlık çağırmaya ne de bu tarz birşeyi araştırmaya kalkışmadım o zamanlar
sadece kendime ve aileme güvendim yani
ama bir şekilde bu devam etti ve tanıdığımız bir hoca getirtildi evimize
hoca odamda bazı şeyler yaptı (odada yalnız olmak istediğinden tam olarak ne yaptıgını bilmiyorum ancak tütsü olarak adlandırdığı bazı otlar yaktı elektrikli ocakta ve girerken sopa tarzı bir şey istediğini biliyorum) hocanın işi bittiğinde pek fazla bir bilgi vermedi ama odamdan bir sürü cin kovduğu ama bazılarının çok fazla direndiği tarzı şeyler söyledi
sonrasında bana iki tane muska ve bir kagıda ayrı bir dua daha yazdı
muskalardan birini çantama birini yastıgımın altına koymamı kagıda yazdıgı duayı ise yatagımın yanındaki duvara tam başucuma gelecek şekilde yapıştırmamı istedi
ayrıca bir dua var tam ismini bilmesem de "elam neşrahleke
" diye başlayan duayı yazıp bunu ezberlememi istedi
bunların hepsini yaptım
bir süre hiç birşey olmadı ama sonrasında muskalarım ve başucuma yapıştırdığım kagıt kayboldu
tekrar başka muskalar yazıldı ama o günden sonra hep aynı şey oldu
bir süre hiç bir şey yaşamadım sonrasında ise yazılanlar hep kayboldu ve anlattıklarımı tekrar yaşamaya başladım
yaklaşık 3 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum
ev arkadaşım filan da yok, sadece kedim yanımda
bu güne kadar muskalarım her kayboldugunda yenilerini yazdırdık ama artık sıkıldıgımı hissediyorum
bu yüzden korkmayı bırakıp kendim araştırmaya başladım zaten
kusuruma bakmayın konuyu çok uzattım belki ama durumumu tam olarak anlamanızı istiyorum
bu siteye üye olalı yaklaşık bir ay filan oluyor sanırım
arada girp bakıyordum ve başlık açmayı düşünmüyordum ama varolan başlıklarda bana yardım edecek pek bir şeye rastlayamadım
yardım istediğim konu; kurtulmanın kesin çözümü olup olmadığı ve varsa ne şekilde olduğu?
şimdiden herkese teşekkür ederim
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul