Yalnız Mesajı Göster

Çakralarla İlgili Fikirlerinize İhtiyacım Var

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çakralarla İlgili Fikirlerinize İhtiyacım Var

Merhaba arkadaşlar

Yarıyıl tatilinde arkadaşımın bana önermesiyle belki bazılarınızın bildiği bir anime diziye başladımÇoğunuz izlemişsinizdir ismi narutoyduTatilde izlemeye başladığımda çok etkilenmiştimBir süre sonra okadar etkilemiş ki beni hastalık gibi birşey oldu artık ve çakra kullanımıyla ilgili şeyler de olduğu için çok etkilendim bu alanı daha çok araştırmak istedimŞuan düzenli olarak çakra açma meditasyonları yapıyorum ama bakalım işe yarayacakmı bilmiyorumBenim ilk sormak istediğim şey dizide çakralar bir topa dönüştürülüp bir savaş silahı olarak kullanılabiliyor veya çakra tek bir noktada toplanıp eller kullanmadan ağacı tırmanılabiliyor ya da yine çakra ayak tabanında toplanıp suyun üzerinde batmadan yürünebiliyorYani bunlar tamamen kurgusal mı yoksa gerçeklik payı olan şeyler mi öncelikle bunu sormak istiyorum

İkinci olarak genel bir soru soracağım çakra açmanın tam olarak sonuçları ve faydaları nelerdir? Sadece sağlık üzerine şeyler mi?

Ben internetten bulduğum bir videoyla çakra açma çalışmasını yapıyorumSırayla bütün çakralar üzerinde yaklaşık 1-2 dakikalık meditasyonlar yapılıyor videodaGünlük olarak bunları yapıyorum ama hepsini böyle arka arkaya az süreyle mi yapmak daha doğru yoksa 1 çakradan başlayarak teker teker gitmek mi? Bir de son günlerde başım durduk yere acayip derecede ayrıyor bu neden kaynaklı olabilir?

Bir de arkadaşlar neden böyle oldu bilmiyorum ama zaten bu konulara merakım vardı,bu diziyi izledikten sonra iyice merakım arttı ve yaşadığım hayattan zevk almamaya başladımArkadaşlarımdan,ailemden uzaklaştım ve sürekli kendimi yorgun ve çaresiz hissediyorumSürekli kendime sorular soruyorum ne için yaşıyorum ki ben,hiç bir özelliğim hiç bir gücüm yok diyorumOkul hayatımda da sınavlara girmem gereken sorumluluk almam gereken bir dönemdeyim fakat gün içinde sürekli böyle şeyleri düşündüğüm için içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor sanki yapacağım herşey çok saçmaymış gibi geliyorOkulda dersleri bile doğru düzgün dinleyemez oldum başarılı bir öğrenci olmama rağmen başarımda düşüş meydana geliyor bende bunun farkındayım ama engel de olamıyorum bunaEn yakın arkadaşımdan bile sebepsiz yere soğudum ve kendimi her ortamda yalnız hissediyorumGeleceğime şekil vermem gereken bir dönemdeyim artık mesleğimle ilgili de seçimler yapmam gerekiyor daha önce bir mesleği az çok kafamda seçmiş olmama rağmen bu diziyi izledikten ve bu alana yöneldikten sonra o meslekten de soğudumArtık sanki geleceğimi göremiyorum benim için bir gelecek yokmuş,ben ne olursam olayım asla mutlu ve huzurlu olamayacakmışım gibi geliyorBazen keşke onlar gibi bi çizgi filmde yaşayabilseydim falan diyorum ve sürekli kendime kızıyorum eğer böyle birşey mümkünse, bu derece güç kazanmak mümkünse ben bu zamana kadar ne yaptım nekadar değersiz şeylerle uğraştım ve uğraşıyorum diyorumİçimden okula gitmek,yemek yemek,sohbet etmek bile gelmiyorNe yapacağımı şaşırmış durumdayım artıkBöyle şeyler neden oluyor ne önerirsiniz bana lütfen söyleyeceğiniz herşey benim için çok değerli şu anda

Ve son olarak çakra veya başka bir şeyle böyle büyük güçler elde etmek mümkün müdür? Bana yaşadığım hayat çok gereksiz ve boş geliyorDaha büyük güçler elde etmek istiyorumBeynimizi ve güçlerimizi gerçekten kullanamadığımızı düşünüyorum ve bu beni deli ediyorBana bu alanda daha değişik güçler elde etmek için mesela durugörü,telekinezi vb hangi meditasyonları önerirsiniz?

Lütfen her türlü fikrinizi esirgemeyinŞimdiden çok teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla