Konu
:
Kadim Çakra Açma Tekniği Paylaşımda
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Arkadaşlar meraklı sorularınız için çok teşekürler kızan arkadaşlar açısından ise sabır öğretmiş olmakla ruhsal gelişimlerine katkıda bulunduğumu düşünüyorum ;
Biliyorsunuz bütün kutsal metinlerde namaz olgusu var
Bu bir olay değil fenomen ben bu olgudan yola çıkarak namazda yapılan hareketleri yogik metinlerle karşılaştırıp analiz ederek hareketlerin çakraları tamamen açtığını farkettim
Ben bu çalışmaya bir tür spor demenkten ziyade insan bedeninin doğal hareketleri dizisi diyorum
Şimdi olaya kundalini ve hatha yoga ve pilates açısından inceledim sonuçta uzun zaman dır kendiminde proğramıma aldığım tekniği meydana getirdim teknik şöyle ;
Yaratıcı bizi 5 vakit huzuruna davet ediyor ve biz bir takım ritüelleri çoğu zaman da üzerinde düşünmeden yapıyoruz
UZak doğu teknikleriyle salt beden hareketleri ve tekrar sayısı bakımından yaratıcının tabiatımıza en uygun sistemi bize fiziksel olarak ta verdiğini ve namazın dinin direği olmasını aynı zamanda enerjininde direği sağlığında direği olabileceği düşüncesiyle tekniği nefes kontrolü ekleyerek şu şekilde şekillendirdim
farz namazlarda 5 vakitte
günde 17 defa ruküya eğiliyoruz
günde 34 defa secdeye eğiliyoruz
günde 5 defa sağa sola selam veriyoruz
Çakraları en doğal en yalı biçimde açmanın yolunun bu şekilde nefes kontrolü ile birlikte şu çalışmanın en doğalı sabah ve akşam 9 dan önce yapılması gerektiği düşüncesindeyim hormon dengesinden dolayı
:
1- başlarken 17 defa eller dizlerinizin üzerinde olacak şekilde nefes vererek öne doğru eğilin
Yukarıda nefes alın aşağıda nefes verin tekrar sayısı 17
2-yere oturun nefes verirken öne doğru 34 kez secde hareketi yapın
dinlenin
nefes burundan alınıp ağızdan verilecek
3-başınızı sağa ve sola 5 er defa nefes verirken çevirin ortada nefes alın nefes verirken çevirin
HAREKETLERİN ETKİSİ :
1-kan dolaşımı düzene girer
2-enerji kanalları tamamen açılır
3-sizi ruhsal bir transa sokar
4-ani bir aşkın deneyim yaşayabilirsiniz
5-beden yabancılaşma olursa korkmayın
6-tansiyon dengelenir
7-çakralar aktive olur ve yönlerinde dönmeye başlarlar
8-size yaratıcının ltavsiye ettiği en doğal hareketlerdir
bedene tamamen uyumludur
9-daha fazla tekrar yaparsanız hızla kilo verdiğinizi göreceksiniz kilo sıkıntısı olan arkadaşlar açısından
10-tekrar sayısı arttıkça faydalar artar çıkmak istemeyeceksiniz
11-fobi ve anskiyeteyi tedavi eder
tecrübelerle sabittir
12-her yaşa uyumludur
13-özel çaba gerektirmez
14-kötü alışkanlıklarınızın azaldığını hayretle göreceksiniz
15-iç organlara derinden masaj yapar ve niceleri yapın görün uygulayabilecek bütün arkadaşlara teşekürler
sonuçları paylaşın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul