08-20-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İlyaslar İlköğretim Okulu Konya Doğanhisar
İlyaslar İlköğretim Okulu Hakkında - İlyaslar İlköğretim Okulu Tanıtım - İlyaslar İlköğretim Okulu Resimleri - İlyaslar İlköğretim Okulu İletişim
Ilyaslar İlköğretim Okulu Konya Doğanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ilyaslar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ilyaslar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ilyaslar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ilyaslar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
İlyaslar İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz ilk olarak 1946 yılında eğitime başlamıştır
2 binasına 1989 yılında taşınmıştır Bu binanın da yetersiz kalmış olmasından dolayı 2009 mart ayında yapılan yeni binasına taşınmış olup eğitim yeni binada devam etmektedir
Okulumuzda 6 derslik vardır İlköğretim okul öncesi ve zorunlu öğrenim çağındaki çocuklara eğitim vermektedir
1-2-3 sınıflar ve 4-5 sınıflar birleştirilmiş sınıftır Anasınıfı da 2009-2010 eğitim öğretim yılında açılmıştır
Okulumuzda çok amaçlı salon ve kütüphane mevcuttur ve kaloriferle ısınmaktadır
İlyaslar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ILYASLAR İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ilyaslar Köyü Doğanhisar
Telefon Numarası: 3325598614
Faks Numarası:
E-mail Adresi: 710454@meb k12 tr
Web Adresi: -
İlyaslar İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|