08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yenişehir İlköğretim Okulu Seyhan Adana
Yenişehir İlköğretim Okulu Hakkında - Yenişehir İlköğretim Okulu Tanıtım - Yenişehir İlköğretim Okulu Resimleri - Yenişehir İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

Okulumuz 1998 yılında eğitim ve öğretime açıldı
OKULUMUZUN VİZYONU
"Eğitim ve öğretimde en iyiyi yakalamak için üretken, çağdaş bilgiye açık, geniş bir çevrede tanınan, seçkin, aranan, övülen, takdir edilen, teknolojiyi bir özenti olarak değil, eğitim sisteminin verimini arttırmak için kullanan bir okul olmak istiyoruz"
"Öğrenci merkezli, zengin akademik programlarla geliştirici öğrenme olanakları sunan, olumlu bir örgütsel havaya sahip, mesleki etkileşimi besleyen, yoğun hizmet içi eğitim ortamları yaratan, paylaşımcı liderliği benimsemiş, yaratıcı, sorun çözmeyi destekleyen aile ve toplum katılımının önemine inanan bir okul olmak istiyoruz"
"Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan; ülkesine ve insanına yabancılaşmayan, okuyan, düşünen, araştıran, üreten ve paylaşan nitelikli bireylerin yetiştiği,veli-öğretmen dayanışmasından güç alan; öğrencilere öğrenme için her türlü fırsatın tanındığı, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan bir okul olmak istiyoruz"
OKULUMUZUN MİSYONU
Vizyonumuzu benimseyip,takım ruhu oluşturmak yaptığı çalışma ve etkinliklerle, çevrede örnek okul olmak Günün gerektirdiği uygun kaliteyi yakalamak Günümüz sosyo-ekonomik yapının getirdiği sorunları, veli-öğrenci-çevre işbirliği ile çözmek Öğrencilerimizi, milli ve evrensel değerlerle donatarak, topluma ve üst öğrenime kazandırmak
Yenişehir İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yenişehir İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yenişehir İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yenişehir İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Yenişehir İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YENİŞEHİR İLKÖĞRETİM OKULU
ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ
SANTRAL:0322 256 74 40
MÜDÜR :0322 256 58 68
FAX :0322 256 58 68
Dilek ve şikayetleriniz için e-posta adresimizden bize ulaşabilirsiniz
E-Posta: 846425@meb k12 tr
Bize ulaşabileceğiniz telefon numaramız sizin hizmetinizdedir
Web Adresi: http://ysehir meb k12 tr/
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz