08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Demirkapı İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon
Akçaabat Demirkapı İlköğretim Okulu - Demirkapı İlköğretim Okulu Hakkında - Demirkapı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Demirkapı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Demirkapı İlköğretim Okulu Resimleri

Demirkapı İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Demirkapı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Demirkapı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Demirkapı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Demirkapı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: DEMİRKAPI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Demirkapı Köyü
Telefon Numarası: 4622512343
TARİHÇESİ:
Demirkapı İlköğretim Okulu ; bina bulunmadığı için kurum müdürü ve öğretmeni merhum Kaymakamımızın evinde 1960-1961 döneminde eğitim-öğretime başladı
Okulumuzda,orta okul olarak bilinen ikinci kademe,1985-1986 eğitim-öğretim döneminde açılmıştır Ayrı binada eğitime başlayan orta kısım,1992-1993 eğitim-öğretim döneminde sekiz yıllık ilköğretim okuluna dönüşene kadar eski Kuran kursu binasında eğitim-öğretimi sürdürmüştür
Okulumuz 1989-1990 eğitim-öğretim döneminde en fazla mevcuda ulaşmıştır 203 öğrencisi olduğu bu dönemde 36 mezun vermiştir 2006-2007 döneminde 118 mevcudu ile 16 öğrenci mezun edilmiştir
Okulumuz kurulduğu yıldan bu güne önemli ilerlemeler kaydetmiştir 1999 da kaloriferli sisteme geçilmiş olup aynı yıl içinde kütüphanesi düzenlenerek A tipi okul konumuna gelmiştir 2006-2007 döneminde internet bağlantısı alan okulumuz 10 10 2007 tarihinde Bilişim Teknolojisi sınıfına kavuşmuştur
Okulumuz ; çevre koşulları , eğitim anlayışı , teknolojik donanımı ve güçlü kadrosuyla eğitim-öğretimde emin adımlarla ilerlemektedirOkulumuz ilçe merkezine yaklaşık 25 km uzaklıktadır Ulaşımı kolay olan okulumuza günün istenen saatinde ulaşmak mümkündür
MİSYONUMUZ
Ulusal değerlerimizi koruyarak bilimsel zemin üzerinde
Eğitim-öğretim çalışmalarımızı sürdürmek,
Atatürk'ten güç ve ilham alan eğitimli kuşakları
Yüce Türk ulusunun saflarına katmak
VİZYONUMUZ
Takım çalışmasıyla
Herkesin kazanımlarını en üst düzeyde gerçekleştirmek,
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda
Eğitim-öğretim çalışmalarını yürütmek
meb k12 tr/
|