08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
25 Şubat İlköğretim Okulu Araklı Trabzon
Araklı 25 Şubat İlköğretim Okulu - 25 Şubat İlköğretim Okulu Hakkında - 25 Şubat İlköğretim Okulu Tanıtımı - 25 Şubat İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - 25 Şubat İlköğretim Okulu Resimleri

25 Şubat İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 25 Şubat İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 25 Şubat İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 25 Şubat İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, 25 Şubat İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: 25 ŞUBAT İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Pervane Köyü
Telefon Numarası: 4627297160
Faks Numarası: 4627297160
Okulumuzun arsası köy tüzel kişiliğince temin edilerek, MEB'e hibe edilmiş ve okul binası MEB tarafından 440 metrekare üzerine 8 derslikli olarak yaptırılmış ve 09 02 1994 tarihinde hizmete açılmıştır Okulun bulunduğu Pervane Köyü'nde köyün isminin verildiği bir ilköğretim okulu ( Pervane İlköğretim Okulu ) bulunduğundan, ayrıca Araklı ilçesinin kurtuluş günü olması nedeniyle okula 25 Şubat İlköğretim Okulu ismi verilmiştir Okul bahçesi 3 parça halinde olup toplamda 1250 metrekaredir Arka ve yan bahçe, uygulama bahçesi ve ağaçlandırma alanı olarak kullanılmakta ve geliştirilmektedir Okulumuz, A Tipi 8 yıllık taşıma merkezli ilköğretim okulu olup normal öğretim yapmaktadır
Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|
|
|