08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Sincik Adıyaman
Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Atatürk İlköğretim OkuluTanıtım - Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
T C
SİNCİK KAYMAKAMLIĞI
Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Müdürlüğü
ÖĞRENCİ KIYAFETİ BELİRLEME KOMİSYONU TOPLANTI TUTANAĞI
02/06/2009 tarihinde saat 15:30’da Kıyafet Belirleme Komisyonu toplanarak, ekte örneği gösterilen, aşağıdaki özelliklerde olan öğrenci kıyafetleri 2009-2010 Öğretim yılında kullanılmak üzere Komisyonumuz tarafından kabul edilmiştir
-Renk:Yeşil,Gri
-Kalite:Çift çelik örme
-Arma:MEB amblemi içinde ters lale
-Okul kıyafetine uygun okul ambleminin içinde bulunduğu gri metal fular
-Erkekler gri pantolon
-Beyaz gömlek
MİSYONUMUZ
Türk Milli Eğitiminin temel hedefleri doğrultusunda etkin ve kaliteli eğitim öğretim hizmeti sunmak;sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında demokrasi ve çağdaşlık düşüncesini benimsemiş erdemli bireyleri hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak için varız
VİZYONUMUZ
"BİZ BİR AİLEYİZ" anlayışıyla evrensel değerlere sahip, her türlü yeniliklere açık, çağdaş, kaliteli, çevresinde kültürel ve sanatsal yönden lider bir eğitim kurumu olmak
Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Adıyaman Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkez Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkez Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Merkez Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
KURUM BİLGİLERİ
KURUMUN ADI
MERKEZ ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU
HİZMETE GİRİŞ YILI
1953
KURUM TİPİ
A TİPİ
İLİ
ADIYAMAN
İLÇESİ
SİNCİK