08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Büyükdogan İlköğretim Okulu Konya Halkapınar
Büyükdogan İlköğretim Okulu Hakkında - Büyükdogan İlköğretim Okulu Tanıtım - Büyükdogan İlköğretim Okulu Resimleri - Büyükdogan İlköğretim Okulu İletişim

Büyükdogan İlköğretim Okulu Konya Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Büyükdogan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Büyükdogan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Büyükdogan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Büyükdogan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Büyükdogan İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz 1957 yılında yapılmış ve aynı yıl eğitim öğretime başla-(Terbiyeden-Yoksunum)-mıştır Okulumuz 2 derslik bir küçük koridor ve müdür odasından iba-(Terbiyeden-Yoksunum)-rettir Daha sonraki yıllarda öğrenci sayındaki artış nedeni ile sınıflardan biri bölünerek sınıf sayısı 3'e çıkarıl-(Terbiyeden-Yoksunum)-mıştır 1968 yılında 2 oda 1 mutfak, tuvalet ve banyodan oluşan lojman yapılmıştır
Okulun Özellikleri :Tam Gün
Okutulan Seçmeli Dersler :sanat etkinliği, İngilizce, takviye ve etüt
Büyükdogan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: BÜYÜKDOGAN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Büyükdoğan Köyü Halkapinar
Telefon Numarası:
Faks Numarası:
E-mail Adresi: 712154@meb k12 tr
Web Adres http://buyukdogan meb k12 tr
Büyükdogan İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr