08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Harmanli İlköğretim Okulu Arsin Trabzon
Arsin Harmanli İlköğretim Okulu - Harmanli İlköğretim Okulu Hakkında - Harmanli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Harmanli İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Harmanli İlköğretim Okulu Resimleri
Harmanli İlköğretim Okulu Trabzon Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Harmanli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Harmanli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Harmanli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Harmanli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: HARMANLİ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Harmanlı llköğretmeni Okulu
Telefon Numarası: 4627168128
Kurumun Misyonu :
Bizler,bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız
Kurumun Vizyonu:
Sevgili öğrenciler, biz inanıyoruz ki; sizi ilk sıraya koymak bizi birinci yapacaktır

trabzon meb gov tr
|
|
|