08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Semerkant İlköğretim Okulu Yüreğir Adana
Semerkant İlköğretim Okulu Hakkında - Semerkant İlköğretim Okulu Tanıtım - Semerkant İlköğretim Okulu Resimleri - Semerkant İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

MİSYONUMUZ :
Ulusunun kültürel, ahlaki değerlerini koruyan, büyüğünü sayan, küçüğünü seven, ülkemizin demokratik değerlerini benimsemiş; Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş; ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş; dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış; kendine güvenen bireyler yetiştirmektir
VİZYONUMUZ :
Milli değerlere bağlı, vatanını bayrağını seven bilimsel, akılcı düşünme becerisine sahip; araştıran, sorgulayan; bilgiyi ezberleyen değil, ona ulaşabilen ve paylaşabilen; teknolojiyi etkin biçimde kullanabilen; insanlığın ortak değerlerini benimsemiş yaratıcı, üretken, bireyler yetiştirmektir
DEĞERLERİMİZ :
1 Atatürk ilkelerine bağlılık
2 Çağdaş ve bilimsel eğitim
3 Sürekli gelişim
4 Ekip çalışması
5 Okulumuzda olan teknolojiyi en iyi biçimde kullanabilmek
6 Sevgi, saygı ve hoşgörüye dayalı eğitim
7 Eğitsel ve sosyal etkinliklere önem vermek
8 Kaliteli eğitim
Semerkant İlköğretim Okulu Adana Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Semerkant İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Semerkant İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Semerkant İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Semerkant İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: SEMERKANT İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ATAKENT MAHALLESİ (ESKİ SÜMERBANK FABRİKASI İÇİ)
Telefon Numarası: 3223461620
Faks Numarası: 3223465960
E-mail Adresi:semerkantio01@hotmail c om
Web Adresi: http://semerkant k12 tr/
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|