08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Taşocağı İlköğretim Okulu Düzköy Trabzon
Taşocağı İlköğretim Okulu Hakkında - Taşocağı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Taşocağı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Taşocağı İlköğretim Okulu Resimleri
Taşocağı İlköğretim Okulu Trabzon Düzköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Taşocağı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Taşocağı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Taşocağı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Taşocağı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: TAŞOCAĞI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Taşocağı llköğretim Okulu
Telefon Numarası: 4628112255
Faks Numarası: 4628112255
Kurumun Misyonu :
Taşocağı İllköğretim Okulu olarak; 1-Ezberci değil, öğrenmeyi öğrenmiş kişiler yetiştire- bilmek 2-Öğrencilerin bireysel farklılıklarını göz önüne alarak, onları yetenekleri doğrultusunda yönlendirebilmek ve yetiştirebilmek 3-Ne istediğini bilen, kendi ayakları üzerinde durabilen özgür bireyleri topluma kazandırabilmek 4-Çalışanların, çalıştıkları ortamda bir arada bulunmaktan mutlu oldukları bir kurum olabilmek 5-Daha temiz, daha güzel bir çevreyi meydana getirebilmek için çevreye model olabilmek 6-Bütün çalışanları, öğrencileri, velileri ve diğer paydaşları ile saygı, sevgi, hoşgörü, karşılıklı anlayış, güven ve dayanışma içinde olabilmek 7-Gelecekte daha kaliteli bir eğitim öğretim için sağlam bir alt yapı oluşturabilmek 8-Çevremizin kültür merkezi olabilmek
Kurumun Vizyonu:
Fiziki alt yapısı, bütün çalışanları, öğrencileri ve çevresi ile her yöndem mükemmel, eğitim öğretim kalitesi bakımından çevremizde önde gelen okullarından birisi olabilmek
trabzon meb gov tr
|
|
|