08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Başar İlköğretim Okulu Maçka Trabzon
Başar İlköğretim Okulu Hakkında - Başar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Başar İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Başar İlköğretim Okulu Resimleri
Başar İlköğretim Okulu Trabzon Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Başar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Başar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Başar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Başar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: BAŞAR İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Başar Köyü
Telefon Numarası: 4625328121
Kurumun Misyonu :
* Eğitimde mükemmelliğin merkezi olmak * Başar İlköğretim Okulu sevgi, güler yüz ve bilginin temel değerler olduğu bir öğrenme ortamı oluşturmak için vardır * Örenci odaklı olmayı temel alarak çalışanları ile katılımcı, çevreye duyarlı ve karşılıklı güvene dayanan bilim ve teknolojilerden yararlanarak örnek bir okul olma özelliğini sürdürmek * Sevgi Saygı ve güven ortamında “Başarma Azmi” ile geleceği şekillendirme sorumluluğuyla mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişmek ve marka olmak * Her öğrencinin potansiyelini harekete geçirecek sosyal ve duygusal gelişimini tamamlamış bireyler yetiştirmek ve hayata hazırlamak
Kurumun Vizyonu:
* Tüm paydaşların tatminini sağlayarak alanında evrensel ölçüde hizmet veren kurum olmak * Sevgi, saygı güven ortamında çevresi ile bütünlenmiş, çalışanların mutluluğunu esas alan model (marka) okul olmayı sürdürmek * Teknolojik gelişimi takip edecek bilgi, beceri ve kişilik yapısına sahip üstün bireyler yetiştirerek; üst öğretime ve hayata hazırlamak * Evrensel değerlere saygılı mükemmellik yolunda “Toplum Kalite Yöntemi” felsefesini benimsemiş sürekli gelişen eğitim merkezli olmak * Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmek

trabzon meb gov tr
|
|
|