08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yazlık İlköğretim Okulu Of Trabzon
Yazlık İlköğretim Okulu Hakkında - Yazlık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yazlık İlköğretim Okulu Resimleri - Yazlık İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri
Yazlık İlköğretim Okulu Trabzon Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yazlık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yazlık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yazlık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Yazlık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YAZLIK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Yazlık llköğretim Okulu
Telefon Numarası: 4627882135
Faks Numarası: 4627882135
Kurumun Misyonu :
Atatük İlke ve İnkilapları doğrultusuda; çağdaş, yenilikçi ve 21 yy ihtiyaçlarına cevap veren sosyal ve psikolojik yönden sağlıklı, kendine güvenen başarılı öğrenciler yetiştirmek ve çevreye yararlı bir kurum oluşturmak
Kurumun Vizyonu:
Eğitim ve öğretimde iyi bir okul kültürü oluşturup sosyal, kültürel ve sportif alanlarda ilçemiz köy okulları arasında model bir okul olmaktır

webrehberi biz
|
|
|