08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ziya Okay İlköğretim Okulu Görele Giresun
Ziya Okay İlköğretim Okulu Hakkında - Ziya Okay İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ziya Okay İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Ziya Okay İlköğretim Okulu Resimleri

Ziya Okay İlköğretim Okulu Giresun Görele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ziya Okay İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ziya Okay İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ziya Okay İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ziya Okay İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ZİYA OKAY İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: KUMYALİ MAHALLESİ GÖRELE/GİRESUN
Telefon Numarası: 4545131253
Faks Numarası: 4545131253
TARİHÇEMİZ
*
ADI : ZİYA
*
SOYADI : OKAY
*
BABA ADI : Mehmet
*
ANA ADI : Emine
*
DOĞUM YERİ : GÖRELE
*
DOĞUM TARİHİ : 1303
*
ÖLÜM TARİHİ : 4 Nisan 1973
İlçemiz Tepeköy sakinlerinden olup hayır seven bir vatandaştır Okulumuz adını hayırsever Ziya Okay’dan almıştır 1973 yılında yaptırdığı okula kendi adını vererek
Okulu Milli Eğitime bağışlamıştır Ruhu şad olsun
*
ADI afiye
*
SOYADI : Uzunhasanoğlu
*
BABA ADI : Ziya
*
Doğum Yeri : GÖRELE
*
Doğum Tarihi :12 03 1938
İlçemiz Tepeköy sakinlerinden, hayırsever ziya Okay’ın en küçük kızıdır Babası 1973 yılında beş sınıflı okulumuzu yaptırarak Milli Eğitim Bakanlığına teslim etmiştir
Kendisi ilave olarak 1999-2000 Eğitim-Öğretim yılında dört sınıf, iki idareci odası yaptırarak babasının hayrını devam ettirmiştir Allah hayrını kabul etsin
meb gov tr/
|
|
|