08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Patnos Ağrı
Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
Okulumuz 1972-1973 yılında eğitim öğretime başlamış olup 2005 yılında Hüsnü M ÖZYEĞİN Vakfı tarafından 16 derslikle yeniden yapılmıştır
Okulumuzda 1 kademede 24 şube ve 930 öğrenci, 2 kamede ise 10 şube ve 335 öğrenci, ana sınıfımızda ise 30 öğrencimiz bulunmaktadır
Okulumuzda 1 adet bilgisayar laboratuvarı, 1 adet fen ve teknoloji laboratuvarı, 1 adet anasınıfı, bulunmaktadır
Kadro olarak hedefimiz ülkemiz gençliğini Atatürk ilke ve devrimlerine gönülden bağlı ülkesi ve insanı için çalışmayı görev edinmiş nesiller yetiştirmektir
Atatürk İlköğretim Okulu Ağrı Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Atatürk I O Okulu Patnos
Telefon Numarası: 4726161045
E-mail Adresi :Bilgi Yok
Web Adresi :http://www patnosataturk meb k12 tr/
biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|