08-20-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nihat Gündüz İlköğretim Okulu Bornova İzmir
Nihat Gündüz İlköğretim Okulu Hakkında - Nihat Gündüz İlköğretim Okulu Tanıtım - Nihat Gündüz İlköğretim Okulu Resimleri - Nihat Gündüz İlköğretim Okulu İletişim

Nihat Gündüz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz, eğitime yüzde yüz destek kampanyası kapsamında hayırsever Mayr-Melnhof Graphia İzmir Karton Sanayi ve Ticaret A Ş Genel Müdürü Nihat Gündüz'ün büyük katkılarıyla,İzmir valisi Oğuz Kağan Köksal tarafından 2006-2007 öğretim yılında hizmete açılmıştır
Öğrencilerimiz yakın okul olan Şehit Teğmen Murat Aslantürk'ten gelmişlerdir
222 Sayılı İlköğretim Kanunu'yla okulumuz 1 (1,2,3,4 ve 5 sınıf) ve 2 (6,7 ve 8 sınıf) kademeden oluşmaktadır
Okulumuz, Nihat Gündüz’ün büyük katkılarıyla,İzmir valisi Oğuz Kağan Köksal tarafından 2006-2007 öğretim yılında hizmete açılmıştır
Müdür, Müdür yardımcısı ,Öğretmenler Odası, Sınıflar düzenlendi Okulun kendi kaynakları ile Rehberlik Servisi oluşturuldu
Rehberlik Servisine Rehber öğretmenin eşinin katkılarıyla klima takıldı Aynı şekilde okulumuzun kurucusu Nihat Gündüz tarafından öğretmenler odasına klima taktırıldı
Gönüllü kişilerin ve yayın evlerinin bağışları ve sınıf öğretmenimiz Melike ŞENYÜKSEL’ in çabaları ile başka yerimiz olmamasından dolayı çatı katına kütüphane oluşturuldu
Koridorlara ve sınıflara; Sınıf Öğretmenimiz Ayşe YİĞİT’in eşinin katkısıyla panolar asıldı
Bahçeye Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile basket potaları yapıldı
Okul bahçesine kantin işletmecisi tarafından kantin yaptırıldı
Atar Mobilyanın ve bazı firmaların katkıları ile anasınıfı oluşturulmuştur Atar Mobilyanın katkısıyla anasınıfına mutfak, müdür, müdür yardımcısı ve kütüphaneye dolaplar ve kitaplıklar yaptırılmış Yine bazı firmaların katkısıyla anasınıfına tuvalet yapılmıştır
İl Milli Eğitimin katkısıyla okul güvenliğini arttırmak için tüm koridorlara, okul bahçesine ve öğrenci tuvaletlerine kamera sistemi düzenlenmiştir
Okulumuzun şu an Spor Salonu, Konferans Salonu, Bilim ve Teknoloji sınıfımız,Fen Laboratuarı bulunmamaktadır Bu ihtiyaçlarımız 5 yıllık stratejik planımızda yer alacaktır Ve TKY’de iyileştirmeye açık alanlarımız olarak değerlendirilmektedir Bilgisay ar sınıfımız hali hazırda bulunmaktadır İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından işlevsel hale getirilmesi beklenmektedir
Nihat Gündüz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
İlçesi : Bornova
Okul Adresi : Yunus Emre Mh Doğanlar (Otoban kenarı) Bornova İzmir
Okul Telefonu : (232) 343 16 44
Okul Fax : (232) 343 16 43
Okul Web : http://okulweb meb gov tr/35/06/965443/index html
Okul E-Mail : 965443@meb k12 tr
Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Ulaşım Bilgileri:
Lojman Durumu : Yok