08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Osman Tan İlköğretim Okulu Vakfıkebir Trabzon
Osman Tan İlköğretim Okulu Hakkında - Osman Tan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Osman Tan İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Osman Tan İlköğretim Okulu Resimleri
Osman Tan İlköğretim Okulu Trabzon Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Osman Tan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Osman Tan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Osman Tan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Osman Tan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: OSMAN TAN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Kirazlık Mah Vakfıkebir/Trabzon
Telefon Numarası: 4628415633
Kurumun Misyonu :
Öğrencilerin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili,öz güvenli olmalarını,çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını sağlamak
Kurumun Vizyonu:
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, metotlu çalışan sürekli gelişen çağdaş, laik bireyler yetiştirmek
Kaynak : trabzon meb gov tr
|
|
|