08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bulak İlköğretim Okulu Merkez Trabzon
Bulak İlköğretim Okulu Hakkında - Bulak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bulak İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Bulak İlköğretim Okulu Resimleri
Bulak İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bulak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bulak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bulak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Bulak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: BULAK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Mrk Bulak llköğretim Okulu
Telefon Numarası: 4623522299
Kurumun Misyonu :
Biz trabzon merkez bulak ilköğretim okulu olarak: bütün öğrencilerin, eğitim öğretimlerini sağlamak, onların; milli manevi değerlere bağlı; kendine, ailesine, ülkesine, tarihe ve tüm insanlığa, karşı sorumluluklarının bilincinde, kendini anlatabilen, bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen tutarlı, kararlı, paylaşımı bilen, topluma yararlı birer birey olmaları için varız
Kurumun Vizyonu:
Biz trabzon merkez bulak ilköğretim okulu olarak: bütün öğrencilerin, eğitim öğretimlerini sağlamak, onların; milli manevi değerlere bağlı; kendine, ailesine, ülkesine, tarihe ve tüm insanlığa, karşı sorumluluklarının bilincinde, kendini anlatabilen, bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen tutarlı, kararlı, paylaşımı bilen, topluma yararlı birer birey olmaları için varız
Kaynak : trabzon meb gov tr
|
|
|