08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Osman Altıntaş İlköğretim Okulu Merkez Trabzon
Osman Altıntaş İlköğretim Okulu Hakkında - Osman Altıntaş İlköğretim Okulu Tanıtımı - Osman Altıntaş İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Osman Altıntaş İlköğretim Okulu Resimleri

Osman Altıntaş İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Osman Altıntaş İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Osman Altıntaş İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Osman Altıntaş İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Osman Altıntaş İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: OSMAN ALTINTAŞ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Boztepe Mh Konak Sk Trabzon
Telefon Numarası: 4623232914
Faks Numarası: 4623267428
OKULUN MİSYONU:
-Sevgi,saygı güler yüz ve bilginin temel değerler olduğu bir öğrenme ortamı oluşturmak - Öğrenci merkezli eğitimi temel alarak ,çevreye duyarlı ve karşılıklı güvene dayalı, bilim ve teknolojideki gelişmelerden yararlanarak örnek bir okul olmak; her öğrencinin potansiyelini harekete geçirip, sosyal ve duygusal gelişimini tamamlamış bireyler yetiştirmek ve hayata hazırlamak için varız
OKULUN VİZYONU:
İstiyoruz ki; - Osman Altıntaş İlköğretim okulu, eğitim teknolojileri ile donatılmış mükemmellik anlayışı içerisinde sürekli değişimi ve gelişimi benimseyerek bilim ve kültürün merkezi olalım
meb gov tr
|
|
|