08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Namık Kemal İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman
Namık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Namık Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Namık Kemal İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
TARİHÇEMİZ
Okulumuz 1972 yılında 2 katlı 7 derslikli , 5 sınıflı bir ilkokul olarak hizmete açılmıştır
1987 yılında kullanılmakta olan bina depremden zarar gördüğü için yıkılmasına karar verilmiştir
1988-1989 yıllarında eğitim öğretime Biraralık İlköğretim Okulu’nda devam eden okulumuz 1989-1990 öğretim yılında bu gün kullanılmakta olan binamızda hizmet vermeye başlamış 1993 yılında binaya eklenen 2 kat ile 8 yıllık İlköğretim okuluna dönüştürülmüştür
28 Aralık 2006 tarihinde bina çatısında çıkan yangında zarar gören okulumuz küçük onarımlarla eğitim görevine devam etmektedir
Namık Kemal İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Namık Kemal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Namık Kemal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: NAMIK KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: MARA MAH 1313 SOKAK NO:18/A
Telefon Numarası: 4162161402
E-mail Adresi : nkemal02@mynet com
Web Adresi :http://www adiyamannamikkemal k12 tr/
Kroki için tıklayınız
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
|
|
|