Konu
:
Sezai-Gönül Akdağ Anaokulu Karşıyaka İzmir
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sezai-gönül Akdağ Anaokulu - Sezai-gönül Akdağ Anaokulu Karşıyaka - Sezai-gönül Akdağ Anaokulu Hakkında - Sezai-gönül Akdağ Anaokulu Resimleri
Sezai-gönül Akdağ Anaokulu İzmir Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sezai-gönül Akdağ Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sezai-gönül Akdağ Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sezai-gönül Akdağ Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Sezai-gönül Akdağ Anaokulu Tarihçesi:
İzmir’in ;Karşıyaka İlçesinde Örnekköy mahallesinde bulunan Sezai Gönül Akdağ Anaokulu Hayırsever İş adamı Sezai AKDAĞ ve kız kardeşi Gönül AKDAĞ tarafından inşaatı yaptırılmış ve 13/01/2003 tarih 310/62317 sayılı valilik onayı ile Kurucu Müdür Hülya Kalkan olmak üzere 70 öğrenci ile eğitim öğretime açılmıştır
16/08/2004 yılında Müdür vekili olan Hülya KALKAN ‘ın asaleti onaylanarak okulun asil müdürü olarak görevini sürdürmesi sağlanmıştır
2005 yılında kadrolu 3 öğretmenin ataması yapılarak kadro sayısı genişleyen okulun öğrenci sayısı 90’ı bulmuştur
Sezai-gönül Akdağ Anaokulu İletişim ve Adres Bilgileri:
Bağlı olduğu kurum:Milli Eğitim Bakanlığı
AdıEZAİ-GÖNÜL AKDAĞ ANAOKULU
Adresi:7400 SOKAK NO
30
Telefon Numarası:2323721035
Faks Numarası:2323655582
Web Adresi:
::Karşıyaka Sezai-Gönül Akdağ Anaokulu::
Sezai-gönül Akdağ Anaokulu Resimleri:
biz - anaokulum
org - okulweb