08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Besni Adıyaman
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında -Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
VİZYONUMUZ
Eğitim - öğretimde yüksek kaliteyi hedefleyen mesleğinde tam donanımlı, çağdaş, katılımcı, birey olabilen, Atatürk ilkelerine bağlı gençler yetiştirmek istiyoruz
Öğretmen, öğrenci ve velilerin mutluluğunu önemseyen bir okul olmak istiyoruz
İstiyoruz ki  
Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin
İstiyoruz ki  
Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin
İstiyoruz ki  
Okulumuzda, hem öğretenler hem öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın
İstiyoruz ki  
Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın
İstiyoruz ki  
Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın
MİSYONUMUZ
Çağdaş ve gelişen Türkiye'ye yetiştirildikleri alanda hizmet edebilecek üstün nitelikli elemanlar yetiştirebilmek için varız
İnanıyoruz ki  
Öğrencilerin gülümsemeyi öğrenmesi ilk önceliktir
İnanıyoruz ki  
Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur
İnanıyoruz ki  
Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz
İnanıyoruz ki  
Biz, hepimiz öğrencilerin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız
Farkındayız ki  
Biz farklıyız Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Adıyaman Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Dumlupinar Mah Balcilar Sokak Besni / Adiyaman
Telefon Numarası: 4163181246
E-mail Adresi: 530649@mail meb k12 tr
Web Adresi: http://okulweb meb gov tr/02/02/530649/
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|