08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli
Öğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu Hakkında - Öğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu Tanıtım - Öğretmen Erkan Aydınİlköğretim Okulu Resimleri - Öğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu İletişim
Öğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Öğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu Misyonu:
Öğrencilerimizi;Atatürk İlke Ve İnkılaplarına, Milli Duygulara Bağlı,Bir Üst Öğrenime-Hayata Hazır,Bilgi Ve Becerilerle Donanımlı, Çağımızın Gereklerine Ve Teknolojik Gelişmelere Uyum Sağlayacak Şekilde Ruh Ve Beden Sağlığı Açısından Kendisine Güvenen,Çevre Bilincine Sahip Gençler Yetiştirmek İçin Varız
Öğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu Vizyonu:
Milli Ve Toplumsal Değerlere Saygı Duyan,Değişim Ve Gelişime Açık Olan,Kendisine,Ailesine, Topluma Faydalı Bireyler Yetiştirmek İçin Çağdaş Eğitim Olanakları Sunan, Kocaeli’nin Başarılı Okulları Arasında Yer Almaktır
Öğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ĞRETMEN ERKAN AYDIN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Gültepe Mah Fatih Cad Altun Sok Izmit
Telefon Numarası: 2623243646
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr
Okul hakkında daha fazla bilgi için:
|
|