08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Hakkında
Mahalle 1952 yılında “göçmen mahallesi adı altında kurulmuştur Mahalle de okul olmadığından zamanın valisi Nurettin Aynuska Kızılaydan yapılan yardımla ilköğretim müfettişi Ziya Kozanoğlu nun gayretleri ve mühendis Nedim Ünerin kontrolü altında 1953 yılında inşaat başlamış 1954 yılında bitirilerek eğitim öğretime Gaziosmanpaşa İlkokulu olarak beş derslikle başlanmıştır 1989 yılında ilave iki derslik daha yapılmıştır 1996 yılında ise okulumuz sobalı ısınmadan kalorifer ile ısıtılmaya geçilmiştir Okulun ihtiyacı olan bilgisayar televizyon gibi teknolojik araçtar alınmaya başlanmıştır 1998-1999 öğretim Yılın da İlköğretime dönüştürülek “Gaziosmanpaşa ilköğretim okulu” olarak mahallede yer aldı 1998-1999 yılında ilave iki derslik yapıldı 2000 yılında ise modern bir ana sınıfı ile bilgisayar laboratuarına kavuştu Şu an eğitime devam edilmektedir  
MİSYONUMUZ
21 YÜZYILDA GENÇLERİMİZİN VE YETİŞKİNLERİMİZİN EĞİTİM VE ÖĞRETİMİNDE KALİTEYİ YÜKSEK TUTMAK VE GELİŞEN DÜNYA STANDARTLARINA UYGUN BİREYLER YETİŞTİRMEYİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN VARIZ
ÖĞRETMENLERİN, ÖĞRENCİLERİN, VELİLERİN ÇAĞIN GEREKLERİNE UYGUN OLARAK GELİŞMESİNİ SAĞLAYABİLMEK VE TEKNOLOJİK GELİŞMELERDEN FAYDALANARAK VAROLMALARINI SAĞLAMAK İÇİN VARIZ
İNSANLAR ARASI İLİŞKİLERİN KURULMASINDA SEVGİ SAYGI VE BARIŞÇI ORTAMIN GELİŞMESİ İÇİN VARIZ
DEMOKRATİK, LAİK, ÇAĞDAŞ BİR EĞİTİMİ OKUL ARACILIĞI İLE GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN VARIZ
KENDİMİZİ VE ÇEVREMİZİ TANIYIP ONUN GEREKLERİNE UYGUN BİLGİ,BECERİ VE DAVRANIŞLARI KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ
MİSYONUMUZ
21 YÜZYILDA GENÇLERİMİZİN VE YETİŞKİNLERİMİZİN EĞİTİM VE ÖĞRETİMİNDE KALİTEYİ YÜKSEK TUTMAK VE GELİŞEN DÜNYA STANDARTLARINA UYGUN BİREYLER YETİŞTİRMEYİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN VARIZ
ÖĞRETMENLERİN, ÖĞRENCİLERİN, VELİLERİN ÇAĞIN GEREKLERİNE UYGUN OLARAK GELİŞMESİNİ SAĞLAYABİLMEK VE TEKNOLOJİK GELİŞMELERDEN FAYDALANARAK VAROLMALARINI SAĞLAMAK İÇİN VARIZ
VİZYONUMUZ
21 YÜZYILDA ÇAĞIN GEREKLERİNE UYGUN TEKNOLOJİYİ PROGRAMLARA YANSITARAK EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ
ÖĞRENCİLERE SORUMLULUK VERİP, TOPLUMUN DESTEĞİNİ ALMAK İSTİYORUZ
ÖĞRENCİLERİN FİZİKSEL, RUHSAL, BİLİŞSEL DÖNEMLERİNE UYGUN EĞİTİM SAĞLANMASINI İSTİYORUZ
EZBERE DAYALI DEĞİL, ARAŞTIRMA VE UYGULAMAYA DAYALI EĞİTİM PROGRAMLARININ GERÇEKLEŞTİRİLMESİNİ İSTİYORUZ
BİLGİSAYAR DESTEKLİ, TEKNOLOJİYİ KULLANAN BİR EĞİTİM İSTİYORUZ
SOSYAL FAALİYETLERE AĞIRLIK KAZANDIRAN BİR EĞİTİM İSTİYORUZ
DERSLERE UYGUN ATÖLYELERİN ( MÜZİK, RESİM, LABARATUVAR, KÜTÜPHANE ) OLUŞTURULMASINI İSTİYORUZ
Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: GAZİOSMANPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Gaziosmanpaşa Mah Yakup Şevki Paşa Cad No:55 Balıkesir
Telefon Numarası: 2662210770
Faks Numarası: 2662211147
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu <
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|