08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Deliktaş İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Deliktaş İlköğretim Okulu Resimleri - Deliktaş İlköğretim Okulu Hakkında
TARİHÇE  
1948 Yılında Köy kahvesinde şimdi Muhtarlık odası olan yerde köy halkı ve muhtarlık tarafından yapılan binada 1 öğretmenle eğitim – öğretime başlamıştır
1966-1971 Yılları arası Yeniİskender Köyü’nün öğrencileri Okulumuzda eğitim görmüştür
1976 Yılında 3 derslik, 1 müdür odası ve 1 Lojman olarak yeni bina ile eğitim-öğretime devam etmiştir 1992 Yılında başlanan Ortaokul inşaatı çeşitli nedenlerle tamamlanamamıştır 2002 Yılından itibaren 8 yıllık Eğitim – Öğretime başlamıştır 2003 yılında ilk mezunlarını vermiştir 2006 yılında Deprem güçlendirmesi yapımı nedeniyle 2006-2007 Eğitim – Öğretim kanaat dönemi Ovacık İ Ö O ’nda eğitim öğretime devam etmiştir Halen 7500 m2 alan üzerinde 3 ayrı binada 10 derslik olup Anasınıfı ve İ Ö O olarak Eğitim Öğretime devam etmektedir
Deliktaş İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Deliktaş İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Deliktaş İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Deliktaş İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Deliktaş İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: DELİKTAŞ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Deliktaş Köyü Balikesir
Telefon Numarası: 2662521296
Faks Numarası: Bilgi Yok
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Deliktaş İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|