08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu Hakkında
Okulumuz, Balıkesir il merkezinde Bahçelievler Mahallesi ile Hasan Basri Çabtay Mahallesi'nin birleştiği yerde konuşlanmış olup, dar bir alanda beniş bir yelpazeye hizmet vermektedir
Okul arsasının büyük bir bölümü Balıkesir'in sevilen yardımsever iş adamlarından sayın Mehmet Şeref Eğinlioğlu tarafından, yapılacak olan okula rahmetli eşi Hatice Fahriye Eğinlioğlu'nun adının verilmesi kaydıyla bağışlanmıştır Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol gereği okul inşaatı 1988 yılında, 15 derslikli olarak yapılmaya başlanmış, 15 Eylül 1989 yılında bitirilmiş ve 1989-1990 eğitim ve öğretim yılında gizmete girmiştir 1997-1998 öğretim yılında 6 sınıflara iki şube ve toplam 61 öğrenci kayıt yaptırmış: böylece 8 yıllık zorunlu eğitime geçilmiştir Okulumuzun adı Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu olarak değişmiştir Ek binanın inşatına 10 Kasım 1997 harihinde 14 derslik olarak başlanmış ve 1999-2000 eğitim öğretim yılında hizmete girmiştir
Okulumuzun ilk açılışında İlker Erdem daha sonra Ömer Gülpınar okul müdürleri olarak görev yapmışlardır 17 Eylül 1999 tarihinden itibaren günümüze kadar Gültekin Tuna okul müdürü olarak görev yapmaktadır
"Okul eğitimin temel sistemidir" düşüncesinin kabul eden Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu, 1992 yılından itibaren MLO(Müfredat Labaratuvar Okulları) kapsamına alınmıştır
Okulumuzda TKY'ye (Toplam Kalite Yönetimi) geçiş sürecine; Okul müdürü Gültekin Tuna'nın 17 Eylül 1999'da okulumuzda göreve başlamasıyla birlikte Eskişehirde TKY ve Okul Gelişim Modeli Çalışmaları Semineri'nin alınmasından sonra başlanmıştır Okulumuz vizyonu ve misyonu ile TKY felsefesini yaşayarak ve çevresine de yaşatarak kurum kültürünü oturtmuş; okul ikliminin çok iyi oluşmasıyla birlikte ilimizde ve ülkemizde ilkleri başararak, eğitim öğretimde öncü güç olmuştur
1999-2000 eğitim-öğretim yılında okulumuzdaki ilk mezunları verdiğimizde yaklaşık 1100 öğrencimiz bulunuyorken, 2006-2007 yılında yaklaşık 1800 öğrenciye dar bir alanda, küçük sınıflarda,kalabalık mevcutlara hizmet vermekteyiz Okuldaki eğitim-öğretim alanındaki başarıların artmasıyla okul mevcudu da eş oranda artmış ve kaldıracağı kapasiteyi aşmış bulunmaktadır
Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: HATİCE FAHRİYE EĞİNLİOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Bahçeli Evler Mah Çam Sokak Balıkesir
Telefon Numarası: 2662448545
Faks Numarası: 2662431145
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|