08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cihadiye İlköğretim Okulu Merkez Antalya
Antalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Cihadiye İlköğretim Okulu Hakkında - Cihadiye İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cihadiye İlköğretim Okulu Bilgileri

Misyonumuz
1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanununu çerçevesinde,
bireylerin ihtiyaç duyduğu eğitim-öğretim hizmetlerini , kurumun
yetki, görev ve sorumlulukları dahilinde hazırlanan programlar
çerçevesinde yürütmektir
Vizyonumuz
1- İnsanlar tarafından adı söylendiğinde özellikleri ile anılan, saygı duyulan ve toplumun güvenini kazanmış bir okul olmak
2- Hukuki, pedagojik, rasyonel ve adil bir altyapı oluşturarak değişimi yakalayabilen; buna bağlı olarak farklılık oluşturabilen ; öğrencilerine yaşanılan zamanın gereksinimlerine karşılık düşecek beceriler kazandıran bir kurum olmak
3- Aldığı eğitimin karşılığını topluma verebilen ve insanlığın gelişimi için bunun önemini fark edebilen nesiller yetiştirmek
4- Bireysel gelişimin sürekliliğini esas alırken toplumsal düşünebilmeyi teşvik etmek
5- Öğrencilerine rehberlik yapan, kısıtlı yaşam tecrübeleriyle fark edemeyecekleri ayrıntıları onlara hatırlatan, fakat kendi kararlarını almaları ve bu kararların sorumluluğunu üstlenmelerini cesaretlendiren eğitim anlayışını benimsemek
6- Gelişim politikası olarak ilk beş yılda Bozova'da akademik başarı düzeyinde adımızdan sözettirerek, spor ve sanatsal başarılarda dereceler kazanmak
7- Mezunlarını, kendi değerlerini ortaya çıkarabilecekleri saygın liselere yerleştirmek
Cihadiye İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cihadiye İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cihadiye İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cihadiye İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Cihadiye İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: CİHADİYE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: PINARLI BELDESİ CİHADİYE MAHALLESİ CUMHURİYET CADDESİ
Telefon Numarası: 2424621557
Faks Numarası: 2424622101
E-mail Adresi:Bilgi Yok
Web Adresi:Cihadiye İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|