08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sınırteke İlköğretim Okulu İncirliova Aydın
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Sınırteke İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın İncirliova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sınırteke İlköğretim Okulu Resimleri - Sınırteke İlköğretim Okulu Hakkında
TARİHÇESİ
Okulumuz ilk defa 1945 yılında eğitim-öğretime açılmıştır 1996–1997 eğitim-öğretim yılında 8 yıllık ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür
Okulumuz müştemilatı ve avlusuyla birlikte 3700 metrekare alana sahiptir Ayrıca 7680 metrekare okul uygulama bahçesi olarak da kullanılan mandalinliğe sahiptir
Okulumuz Aydın-İzmir karayoluna 1km uzaklıkta olup, İncirliova'ya 6, Aydın'a ise 15 km uzaklıktadır Köyümüze İncirliova'dan saat başı servis bulunmaktadır
Okulumuzun derslik sayısı 9’dur Okulumuzda 1 Müdür 1 Müdür yardımcısı, 9 kadrolu, 2 sözleşmeli öğretmen ve 152 öğrenci vardır
Okulumuz bünyesinde Anasınıfı, Bilişim Teknolojileri Sınıfı ve Fen Laboratuarı vardır
( Kaynak: Bülent TAYHAN Okul Yrd )
Sınırteke İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sınırteke İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sınırteke İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sınırteke İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Sınırteke İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: SINIRTEKE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: SINIRTEKE KÖYÜ
Telefon Numarası: 2565811097
Faks Numarası: Bilgi Yok
E-mail Adresi : 421555@meb k12 tr
Web Adresi:Sınırteke İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|