08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri Çubuk Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çubuk'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUN ADI: YAVUZ SELİM İLKÖĞRETİM OKULU
ADRESİ: YAVUZ SELİM MAH HÜKÜMET CAD NO:48 ÇUBUK
TELEFON NO : 0 312 8371156 –8375292-
FAKS NO: 0 312 837 71 72
AMAÇLARI: Okullaştırmayı artırmak, ilköğretim uygulamasını yaygınlaştırmak yoluyla kültürümüzün gelişmesine yardımcı olmak
SEVİYESİ DERECESİ VE ÖĞRETİM ŞEKLİ:İlköğretim-İkili öğretim
OKUL MÜDÜRÜ: Müslüm DEMİR
MÜDÜR YARDIMCILARI
Şenol TÖNGEL (Kimya Öğrt ) **Baş Muavin**
Sezai GÜLCÜ (Sınıf Öğretmeni )
H İbrahim Karagöz
OKUTULAN YABANCI DİL :İngilizce
KİTAPLIĞINDAKİ KİTAP SAYISI : 1000
OKULUN TARİHÇESİ
Okulumuz 1968-69 Öğretim yılında ilkokul olarak açılmış, Bina yetersizliği nedeniyle 1991 yılında bugünkü binanın İnşaatına başlanmış ,1993-1994 öğretim yılında tamamlanan yeni bina ilköğretim okulu olarak eğitim ve öğretime başlamıştır Çıraklık Eğitim Merkezi ve Ticaret Meslek Lisesi olarak kullanılan eski bina 1999-2000 öğretim yılında okulumuza iade edilmiş ve okulumuz Ana sınıfları ve birinci ve ikinci sınıfların eğitim ve öğretime hazırlanmıştır
Yavuz Selim İlköğretim Okulu Ankara Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yavuz Selim İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YAVUZ SELİM İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Y SELİM M HÜKÜMET C NO:48
Telefon Numarası: 3128371156
Faks Numarası: 3128377172
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: Yavuz Selim İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|