08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Urganlı Besime İşıldak İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa
Urganlı Besime Işıldak İlköğretim Okulu Hakkında - Urganlı Besime Işıldak İlköğretim Okulu Tanıtım - Urganlı Besime Işıldak İlköğretim Okulu Resimleri - Urganlı Besime Işıldak İlköğretim Okulu İletişim

Urganlı Besime Işıldak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz, öğrencilerin bireysel yeteneklerini geliştirmek sınıf tecrübelerini günlük hayata aktarmayı öğretmek için yenilikçi metotları teknolojiyi modern yabancı dil öğretim tekniklerini kullanarak onları eleştirisel düşünen ömür boyu öğrenmeye devam eden, yerel, ulusal ve uluslar arası platformlarda bilgili katılımcılar haline getirmeyi hedefler
Ahlaki eğitim okulda önemle vurgulanır Dürüstlük, sorumluluk, samimiyet, kişisel hak ve özgürlükler, karşılıklı saygı her ortamda ve her zaman korunup teşvik edilir
Problem çözme, takım çalışması, iletişim becerileri, aktif diyalog her zaman cesaretlendirilir
Öğrenme öğretmekten daha temeldir öğrenmeyi öğrenmek en temel amaçtır
Müzik, resim, spor, drama çocukların gelişiminin gerekli yapı taşları olarak görülür ve çocukların kendilerini ifade etmeleri için aktif olarak kullanılır
Okulun demokratik bir öğrenme toplumu olarak korunması amacıyla, ifade özgürlüğü ve aktif öğrenci katılımı her zaman desteklenir
MİSYONUMUZ: Urganlı Besime Işıldak İlköğretim Okulu olarak misyonumuz, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, çağın getirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma üretken bireyler yetiştirmektir
VİZYONUMUZ: Öğrenmeyi bir amaç olarak benimsemiş, yeteneklerinin farkında olan ve bunları geliştirmeyi hedefleyen, çağın getirdiği donanımlara sahip, kendisiyle ve toplumuyla barışık, kendine güvenen, üretken, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan gençleri yetiştiren bir okul olmaktır
Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir
Türkçenin güzel konuşulması ve yazılması ortak değerimizdir
Öğrencilerimizi kent yaşamının, kent yaşamının gerektirdiği donanımlara sahip bireyler haline getirmek temel esasımızdır
okul-veli işbirliğini sağlayarak, öğrencilerimizin okulda kazandığı davranışları hayata geçirebilmek için çalışırız
başarının ekip çalışması ,teşvik ve ödüllendirme ile artacağına inanırız
öğrencilerimizi,Atatürk’ün gösterdiği demokratik,laik,sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerlerine ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne inanmış bireyler olarak yetiştirmeyi temel ilke sayarız
Okulumuzun,başarılarından söz edilen ve tercih edilen bir okul olması ortak beklentimizdir
Bütün çalışmalarımızın temeli öğrencilerimizdir
“Ben” değil “Biz” duygusunun hakim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız
Urganlı Besime Işıldak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Turgutlu
Okulun Telefonu: 236 345 10 32
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: GÜRSEL MAHALLESİ GÜNEŞ SOKAK NO:1
Okulun Web Adresi: http://besimeisildak meb k12 tr/
Okulun E-Posta Adresi: hbolgun@hotmail com
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok