08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya
Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Hakkında - Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Tanıtım - Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Resimleri - Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu İletişim

Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Bölgede bulunan Şehitler, Linyit ve Fatih İlköğretim Okullarının öğrenci yoğunluğu ile fiziki yapısını rahatlatarak eğitim ve öğretimin daha verimli hale getirilmesine katkı sağlamak amacıyla;
Eğitime % 100 destek kampanyası kapsamında 1 milyon TL katkı yapılarak Çinigar Birlik
Encümeninin 07 08 2008 tarih ve 29 sayılı kararı ile 31//08/2018 tarihinde yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak yaptırılmaya başlamıştır 16 derslikli olarak planlan okulumuz binasının 2009-2010 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi planlanmış,ancak yapımı tamamlanamamıştır 2010 Şubat Ayında tamamlanan okulumuz 20/09/2010 tarihinde yapılan törenle Sayın Valimiz Şükrü KOCATEPE tarafından Eğitim Öğretime açılmıştır İlimizden yetişen Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün okul ve silah arkadaşı,
Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında büyük emekleri olan Genelkurmay 2 Başkanı Orgeneral Asım GÜNDÜZ’ün adı okulumuza verilmiştir
Okulumuz bünyesinde 17 derslik , 12 şube, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Araç-gereç odası, 1
Öğretmen odası, 1 Bilişim Teknolojileri Sınıfı, 1 Çok Amaçlı Salon, 1 Arşiv Odası, 1 Laboratuar , 1 Hizmetli
Odası,kaynaştırma öğrencilerine destek odası,spor odası,öğrenci soyunma odaları,1 kantin,1 enerji odası 1 ısı merkezi ve Tuvaletler mevcuttur
Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://orgeneralasimgunduz meb k12 tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Orgeneral Asım Gündüz İlköğretim Okulu Resimleri :