Yalnız Mesajı Göster

Obruk Merkez İlköğretim Okulu Karatay Konya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Obruk Merkez İlköğretim Okulu Karatay Konya

Obruk Merkez İlköğretim Okulu Hakkında - Obruk Merkez İlköğretim Okulu Tanıtım - Obruk Merkez İlköğretim Okulu Resimleri - Obruk Merkez İlköğretim Okulu İletişim

Obruk Merkez İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Obruk Merkez İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Obruk Merkez İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Obruk Merkez İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Obruk Merkez İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Obruk Merkez İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Obruk merkez İlköğretim Okulu devletimiz ve vatandaş işbirliği ile 1962 yılında yapılmıştır 1962 – 1963 öğretim yılında eğitim ve öğretime açılmıştır Okulun açıldığı tarihte okul olmayan bazı çevre köy ve yaylaların öğrencileri de okulumuzda eğitim öğretime devam etmişlerdir 1994-1995 öğretim yılına kadar çoğu zaman 2 şube olarak eğitim-öğretime devam edilmiş, ancak çevre köylere okul yapılması ve köyden şehre çok sayıda vatandaşımızın göç etmesi nedeniyle 1994-1995 öğretim yılında öğrenci yetersizliği nedeniyle eğitim öğretime kapatılmıştır Okulumuzun ilk öğretmeni Muammer KENDİ’dir

Okulumuz 2004-2005 öğretim yılında öğrenci sayısının 10 u geçmesi nedeniyle yeniden eğitim öğretime açılmıştır 2008-2009 öğretim yılı itibari ile 7 erkek ve 5 kız olmak üzere 12 öğrencisi bulunmaktadır Okulumuzda ilköğretim 1-2-3 sınıf öğrencileri birleştirilmiş sınıf olarak eğitim-öğretime devam etmekte olup, 4-5-6-7-8 sınıf öğrencileri 4 km mesafede olan Kızören İlköğretim Okulu’na taşınmaktadır Okulumuzda, okulun yeniden eğitim-öğretime açıldığı tarihte atanan ve hala görevine devam eden Hamit ÇAKIN isminde 1 tane müdür yetkili öğretmen çalışmaktadır

Obruk Merkez İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: OBRUK MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: OBRUK KÖYÜ ( MERKEZ)
Telefon Numarası: 3323886501
Faks Numarası:
E-mail Adresi: obrukmerkezioo@gmailcom
Web Adresi: - http://wwwobrukmerkeziomebk12tr

Obruk Merkez İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla