Yalnız Mesajı Göster

Kent Koop İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kent Koop İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kent Koop İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kent Koop İlköğretim Okulu Resimleri - Kent Koop İlköğretim Okulu Hakkında

Okulumuz Batıkent projesi dahilinde 1982 yılı yapım programında ele alınmış, yapım çalışmaları çevrede yerleşim oranının artması nedeniyle 1986 yılında hızlandırılmış ve okul gereksinimini yoğunlaşması nedeniyle; spor salonu ve çevre düzenlemesinin daha sonra yapılması koşuluyla 24101986 tarihli "Geçici işgal tutanağı" ile bakanlığımız emrine tahsise dilmiştir

İlköğretim genel Müdürlüğünün 23111986 tarih ve 29131 sayılı yazıları ve Bakanlık makamının onayı 1986–1987 öğretim Yılının 2döneminde hizmete girmesi uygun bulunmuştur Okulumuz dönemin Milli Eğitim Bakanı Sayın Metin EMİROĞLU tarafından 04031987 tarihinde açılmıştır
Batıkent ilkokulunda öğrenci sayısının fazla olması nedeniyle bu okulun ilkokul kısmında bulanan 187 öğrenci kayıt edilerek 5 öğretmenle eğitim ve öğretime başlanmıştır

Okulun kuruluşunda ilk olarak Müdür Ali KAHYAOĞLU 19011987 tarihinde göreve başlamıştır Daha sonra sırasıyla Habip UZUN göreve gelmiştir 19011996 Tarihinde Kemal KEMALOĞLU müdür olarak atanmış olup, 14 yıl okulumuza hizmet etmiş ve 21042010 tarihinde emekliye ayrılmıştır 23072010 tarihinden itibaren Selahattin ASAN bu görevi sürdürmektedir

Çevreye yeteri kadar okul yapıldığından gün geçtikçe okulumuzda öğrenci sayısı azalmaktadır Halen 1800 dolayında öğrenci ve yaklaşık 80 öğretmen ile eğitim-öğretim hizmetini sürdürmekteyiz

Okulumuz 2000–2001 öğretim yılından itibaren Müfredat Laboratuar Okullar (MLO) kapsamına alınmıştır Bu nedenle "Okul Gelişim Yönetim Ekibi" (OGYE) oluşturulmuştur Bu kurul okulun en üst düzey kuruluşudur
Kent Koop İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kent Koop İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kent Koop İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kent Koop İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kent Koop İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: KENT KOOP İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: KENTKOOPMAH4CAD8

Telefon Numarası: 3122501005

Faks Numarası: 3122500887

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: ANKARA - YENİMAHALLE - Kent Koop İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla