|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, kent, koop, okulu, yenimahalle |
![]() |
Kent Koop İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kent Koop İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kent Koop İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kent Koop İlköğretim Okulu Resimleri - Kent Koop İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz Batıkent projesi dahilinde 1982 yılı yapım programında ele alınmış, yapım çalışmaları çevrede yerleşim oranının artması nedeniyle 1986 yılında hızlandırılmış ve okul gereksinimini yoğunlaşması nedeniyle; spor salonu ve çevre düzenlemesinin daha sonra yapılması koşuluyla 24 ![]() ![]() ![]() İlköğretim genel Müdürlüğünün 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Batıkent ilkokulunda öğrenci sayısının fazla olması nedeniyle bu okulun ilkokul kısmında bulanan 187 öğrenci kayıt edilerek 5 öğretmenle eğitim ve öğretime başlanmıştır ![]() Okulun kuruluşunda ilk olarak Müdür Ali KAHYAOĞLU 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çevreye yeteri kadar okul yapıldığından gün geçtikçe okulumuzda öğrenci sayısı azalmaktadır ![]() ![]() Okulumuz 2000–2001 öğretim yılından itibaren Müfredat Laboratuar Okullar (MLO) kapsamına alınmıştır ![]() ![]() ![]() Kent Koop İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE Adı: KENT KOOP İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KENTKOOPMAH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3122501005 Faks Numarası: 3122500887 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - YENİMAHALLE - Kent Koop İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|