08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu Of Trabzon
Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu Resimleri

Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu Trabzon Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: HACIAHMETOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Uğurlu Beldesi
Telefon Numarası: 4627872101
Faks Numarası: 4627872101
Kurumun Misyonu :
Eğitimin her kademesinde başarılı,çevresinde söz sahibi olabilen kendisiyle barışık,üretken bireyleri topluma sunmaktır
Kurumun Vizyonu:
Özgüvene,yaratıcı ve eleştirel düşünceye sahip,milli ve manevi değerleri benimsemiş,Atatürk ilke ve devrimlerine bağlıyurt ve dünya barışına katkı sağlayan,çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmek
haciahmetogluioo meb k12 t r/
Kaynak:trabzon meb gov tr
|
|
|