Konu
:
Emcelli İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl Manisa
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Emcelli İlköğretim Okulu Hakkında - Emcelli İlköğretim Okulu Tanıtım - Emcelli İlköğretim Okulu Resimleri - Emcelli İlköğretim Okulu İletişim
Emcelli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okul, 1925 yılında kendi binasında 5 sınıflı İlkokul olarak eğitim ve öğretime başlamıştır
Okulun geçmişi hakkında yeteri kadar bilgi sahibi olmamakla birlikte Öğretmen Sicil Defterinden 1961 yılında Yusuf İnci’nin okulda göreve başladığı görülüyor
1969 Yılında yaşanan büyük depremin ardından köyün yerleşim yeri değişmiştir
Yeni okul binası 5 derslikli prefabrik bina olarak bu günkü yerine kurulmuştur
Eğitim ve öğretime 1971 yılında başlamıştır
Beş sınıflı ilkokul olarak uzun yıllar eğitim-öğretime devam etmiştir
1997/98 Öğretim yılından 1999/2000 öğretim yılına kadar 3 yıl süreyle, Şehit Esin Akay İlköğretim Okulu’na taşınmıştır
Okulumuz 2000/2001 öğretim yılında kesintisiz 8 yıllık müstakil ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür
2000/2001 ve 2001/2002 öğretim yıllarında derslik yetersizliği nedeniyle ikili öğretim yapılmıştır
2002/2003 Öğretim yılında okul lojmanlarında gerekli tadilat yaptırılarak normal öğretime geçilmiştir
Aynı öğretim yılında okulumuz bünyesinde ana sınıfı açılmış ve faaliyete geçmiştir
Okulumuzun derslikleri yetersiz ve prefabrik binası kullanım süresini doldurduğundan yeni bina için teklif verilmiştir
Okulumuzdan bugüne kadar 660 ilkokul 88 ilköğretim diploması olmak üzere 748 öğrenci mezun olmuştur
Okulumuz taşıma merkezi değildir
Kendi Eğitim bölgesi olan Emcelli Köyü’nden öğrenci almaktadır
Okulumuzun Müdür, Müdür Yardımcısı,1 Ana Sınıfı,2 Sınıf Öğretmeni, 4 Branş Öğretmeni olmak üzere toplam 9 kadrolu öğretmeni vardır
Okulumuzun yeni binası vatandaş devlet işbirliği ile 2 katlı olarak yapılmış; 2008–2009 eğitim-öğretim yılında hizmete açılmıştır
Emcelli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarıgöl
Okulun Telefonu: (236) 867 60 40
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
http://emcelliio
meb
k12
tr/
Okulun E-Posta Adresi:
emcelliio@gmail